Інформаційний центр
0(800) 500-500
У Києві 490-88-88 або 521 з мобільного (для абонентів Vodafone)

 — з питань
Інтернет-банкінгу для приватних осіб

Для клієнтів малого та середнього бізнесу
0 (800) 505-045

Центр технічної підтримки системи Інтернет-банкінгу для суб’єктів господарювання
0 (800) 505-770 - для питань із роботи в системі «Клієнт-банк»
Режим роботи Понеділок - П'ятниця (08:00 - 19:00).

Центр цілодобової підтримки з питань еквайрингу
0 (800) 500-738 У Києві: 495-91-91

Центр із врегулювання простроченої кредитної заборгованості
0 (800) 509-900 У Києві: 496 11 46

Центральний офіс
01011, Україна
м. Київ, вул. Лєскова, 9


Райффайзен Лізинг Аваль

Захист персональних даних


ПОВІДОМЛЕННЯ
про порядок обробки персональних даних та права суб’єктів персональних даних


Цим Публічне акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» (далі по тексту - Банк), керуючись статтями 8, 12 Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI, повідомляє Вас про порядок обробки персональних даних та права суб’єктів персональних даних.

Банк забезпечує обробку та захист персональних даних фізичних осіб із дотриманням вимог Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», інших законів та нормативно-правових актів України, Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та міжнародних договорів України.

Обробка персональних даних, які належать до банківської таємниці, здійснюється Банком відповідно до вимог Закону України «Про банки і банківську діяльність» та нормативно-правових актів Національного банку України.

Банк є володільцем наступних баз персональних даних:

  • База персональних даних клієнтів АТ «Райффайзен Банк Аваль» – обробка персональних даних, отриманих від клієнтів та інших осіб у зв‘язку із наданням Банком банківських та інших фінансових послуг, та здійсненням іншої незабороненої законодавством діяльності;
  • База персональних даних акціонерів АТ «Райффайзен Банк Аваль» – обробка персональних даних, отриманих у зв‘язку із реалізацією корпоративних відносин між Банком та особами, що прямо або опосередковано володіють акціями Банку, є контролерами Банку, учасниками іноземної банківської Групи Райффайзен або входять до складу міжнародної фінансової Групи Райффайзен тощо;
  • База персональних даних працівників АТ «Райффайзен Банк Аваль» – обробка персональних даних, отриманих від працівників Банку та його дочірніх підприємств, кандидатів на заміщення вакантних посад та осіб, включених до кадрового резерву Банку та його дочірніх підприємств.

Основні терміни у сфері захисту персональних даних

Політика конфіденційності для мобільних додатків

Мета обробки персональних даних

Права фізичних осіб – суб’єктів персональних даних

Підстави для обробки персональних даних

Склад та зміст персональних даних, що обробляються

Особи, яким передаються персональні дані


Банк здійснює обробку персональних даних до закінчення строків зберігання інформації, визначених законодавством України або внутрішніми документами Банку.

Порядок доступу до персональних даних визначається Банком самостійно відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Для отримання доступу до персональних даних, а також з інших питань щодо питань обробки персональних даних у Банку необхідно письмово звертатися за адресою:
01011, м. Київ, вул. Лєскова, 9.

Контроль за додержанням законодавства про захист персональних даних у межах повноважень, передбачених законодавством України, здійснюють:

  • Уповноважений Верховної Ради з прав людини, Україна, 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 2/8, тел.: (044) 253-75-89; 0800-50-17-20;

Із додатковою інформацією про застосування спеціального законодавства у сфері захисту персональних даних можна ознайомитися на офіційному сайті Державної служби України з питань захисту персональних даних за адресою: http://www.zpd.gov.ua або на офіційному сайті Міністерства юстиції України за адресою: http://www.minjust.gov.ua.

Нормативно-правові акти у сфері захисту персональних даних

Закон України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р. №2297-VI PDF, 226,8 КБ

Конвенція про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних від 28.01.1981 р. PDF, 154,1 КБ

Додатковий протокол до Конвенції стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних від 08.11.2001 р. PDF, 116,0 КБ

Для смартфонів

Показники Банку*

на 30 червня 2017 р.
млрд грн
Статутний капітал6,15
Капітал9,18
Активи60,91

* згідно з МСФЗ(неаудована)

Курси валют

Райффайзен Банк Аваль*НБУ*
 куп.прод.**
$25,35025,700
29,60030,200
Руб.0,4200,435

* станом на 23.08.2017 08:17

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

 
100  $2545,170400
100  2995,920100
10  Руб.4,311000

* станом на 23.08.2017 08:20

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

$/€ 0,8495
€/$ 1,1771

Корисні посилання