YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #3 | Raiffeisen Bank Aval YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #4 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #13 | Raiffeisen Bank Aval YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #14 | Raiffeisen Bank Aval YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #15 | Raiffeisen Bank Aval YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #16 | Raiffeisen Bank Aval YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #17 | Raiffeisen Bank Aval YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки #18 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Травня 2020

YouControl в чат-боті Raiffeisen Business: бізнес-розвідка в три кліки

Багато власників бізнесу і приватні підприємці не з чуток знайомі з сервісом YouControl, унікальною аналітичною системою для ділової розвідки, аналізу ринків, перевірки постачальників чи покупців. З недавніх пір клієнти бізнес-банкінгу в Райффайзен Банку Аваль можуть також скористатися інформацією даного ресурсу при реєстрації в чат-боті Raiffeisen Business.

Юрій Комендант, старший менеджер департаменту бізнес-банкінгу

Ю.Комендант

Компанія YouControl є партнером Райффайзен Банку Аваль вже тривалий час. В рамках даного партнерства з грудня 2019 року всім клієнтам бізнес-банкінгу надається абсолютно нова і безкоштовна можливість - доступ до сервісу YouControl в чат-боті Raiffeisen Business.

Для власників пакетів послуг «Бізнес Еліт+» і «Бізнес Комфорт», які ведуть активну бізнес-діяльність, надано більш розширений доступ до сервісу YouControl (преміум-досьє по контрагенту, яке включає в себе детальний список ліцензій, детальну історію змін до реєстраційних даних, фінансову інформацію тощо).

Хочемо зазначити, що сервіс YouControl в чат-боті Raiffeisen Business - це унікальний продукт на сьогоднішній день на ринку України, який пропонує лише Райффайзен Банк Аваль. Для того, щоб скористатися послугою YouControl в чат-боті Raiffeisen Business необхідно пройти реєстрацію - https://mssg.me/concierge_service.




Щоб дізнатися про цей інструмент більше, ми поспілкувалися із засновником і CEO компанії Сергієм Мільманом

С.Мільман

Сергію, що можна в цілому дізнатися за допомогою сервісу YouControl?

Цінність сервісу YouControl в тому, що він дозволяє оперативно отримати потрібну інформацію про будь-яку компанію в Україні, мати чіткіше розуміння бізнесу контрагентів, потенційних партнерів, моніторити стан власного бізнесу, афілійованих підприємств.

Всі дані, результати аналізу подаються у зрозумілій і доступній формі. Розібратися в них зможе будь-яка людина, без юридичної чи фінансової освіти.

Інформація зводиться з більш ніж шістдесяти офіційних державних реєстрів і доповнюється унікальною аналітикою. Цих даних достатньо, щоб зрозуміти «прозорість» і прогнозованість партнера/контрагента, який цікавить.

База даних на звичайному сайті - це традиційне рішення, яке давно працює. Чат-бот Raiffeisen Business - це новий формат для більш зручного, швидкого, мобільного пошуку. Він реалізований в Viber, Telegram, Messenger. Перевага - спрощена навігація: мінімум кліків - і ви зможете отримати всю основну інформацію про компанію або людину, з якою ведете перемови. Сервіс YouControl в чат-боті, який ми запустили в партнерстві з Райффайзен Банком Аваль, - це дійсно унікальний продукт, який наразі в Україні більше ніде не представлений.

У яких сферах найважливіше застосування можливостей ресурсу?

Це логістика, дистрибуція, оптова торгівля, аграрії. Агросектор - один із тих, що найбільше піддаються ризикам, в тому числі рейдерських захоплень. Якщо подивитися КВЕДи наших користувачів, немає, напевно, роду діяльності, представники якого не перевіряють своїх контрагентів за допомогою YouControl. Але особливо цікаво тим компаніям, які постачають товари і послуги за постоплатою.

А можете навести реальні приклади з життя, коли YouControl допоміг уникнути неприємностей в бізнесі?

Так, звичайно, ось кілька прикладів, коли за допомогою YouControl попередили дії шахраїв. У першій ситуації юрист однієї агрокомпанії зателефонував відповідальному менеджеру YouControl і каже: «Ваша система дає збої. Прийшов моніторинг по нашому підприємству, а там вказано, що змінився власник. Я юрист підприємства і в першу чергу знаю, що відбувається. У нас ніхто не змінювався». Відповідальний менеджер разом з клієнтом перевірили дані сайту Міністерства юстиції, і там теж виявилися «зміни». Через тиждень юрист зателефонував: «Спасибі величезне, щодо нас планували рейдерське захоплення. Воно почалося з того, що «сірий» нотаріус сфальсифікував документи щодо власника. Завдяки інформації, що надійшла оперативно, ми не допустили захоплення бізнесу».

Друга ситуація. Добре знайомий клієнт YouControl з логістичної сфери постійно проводить зустрічі з постачальниками, і вони нерідко пропонують придбати товари за передоплатою. На одній з таких зустрічей у нього з'явилися сумніви. Хоча звучало все дуже привабливо, але потрібно було дуже оперативно підписувати документи і платити наперед. Клієнт зі смартфона непомітно перевірив досьє майбутніх партнерів. І дуже здивувався, побачивши, що компанія «недобросовісна», у неї немає підстав торгувати цим товаром, у жодного з п'яти «представників» немає повноважень підписувати договори. По суті, це були шахраї. Вони, своєю чергою, дуже здивувалися, коли дані щодо них були озвучені на зустрічі☺

Чи бачите ви у проекту довгострокову перспективу?

Сергій Мільман, керівник компанії

YouControl змушує власників бізнесу замислитися над тим, що ділова репутація - матеріальна. Що свою підприємницьку діяльність потрібно вести в рамках закону, платити податки, платити «білі» зарплати, не обманювати партнерів, уникати сумнівних зв'язків. Багато ваших потенційних замовників і партнерів вже не працюють «наосліп» і «по знайомству» - вони дивляться наявну інформацію, зважують ризики і зрештою вибирають підрядників, до яких немає питань.

Юрій Комендант, старший менеджер департаменту бізнес-банкінгу

Україна і український бізнес все більше рухаються у бік європейських норм і стандартів. Принцип «прозорості» і «чистоти» бізнесу найближчими роками все ж стане нормою ділового етикету, «must have».

Райффайзен Банк Аваль дбає про своїх клієнтів, не тільки розвиваючи їхній бізнес за допомогою банківських продуктів і послуг, але й водночас допомагаючи клієнтам вести свій бізнес безпечно і прогнозовано за допомогою чат-боту Raiffeisen Business.

Не гайте часу! Реєструйтеся в нашому чат-боті Raiffeisen Business і почніть безкоштовно користуватися послугою вже сьогодні! Посилання для реєстрації: https://mssg.me/concierge_service