Інформаційний центр
0(800) 500-500
У Києві 490-88-88 або 521 з мобільного (для абонентів Vodafone)
068 490 08 88 з мобільного (для абонентів Київстар)

 — з питань
Інтернет-банкінгу для приватних осіб

Для клієнтів малого та середнього бізнесу
0 (800) 505-045

Центр технічної підтримки Райффайзен Бізнес Онлайн та Інтернет-банкінгу для суб'єктів господарювання
0 (800) 505-770У Києві: 495-41-40

Режим роботи: понеділок - п'ятниця (08:00 - 19:00).

Інформаційний центр підтримки бізнес-клієнтів з питань валютного регулювання:
0 (800)500-025 Режим роботи: понеділок – п'ятниця (09:00 – 18:00).

Центр цілодобової підтримки з питань еквайрингу
0 (800) 500-738 У Києві: 495-91-91

Центр із врегулювання простроченої кредитної заборгованості
0 (800) 509-900 У Києві: 496 11 46

Інформування осіб про пов'язаність із банком

Центральний офіс
01011, Україна
м. Київ, вул. Лєскова, 9


Райффайзен Лізинг Аваль

Захист персональних даних

Повідомлення про порядок обробки персональних даних та права суб’єктів персональних даних PDF, 252,8 КБ

Політика конфіденційності для мобільних додатків PDF, 208,5 КБ

Архів повідомлення за період з 30.12.2013 по 29.10. PDF, 227,4 КБ

Нормативно-правові акти у сфері захисту персональних даних

ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист персональних даних від 01.06.2010 р. №2297-VI PDF, 318,0 КБ

Конвенція про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних від 28.01.1981 р. PDF, 154,1 КБ

Додатковий протокол до Конвенції стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних від 08.11.2001 р. PDF, 116,0 КБ

Для смартфонів

Показники Банку*

на 30 червня 2018 р.
млрд грн
Статутний капітал6,15
Капітал9,29
Активи68,41

* згідно з МСФЗ(неаудована)

Курси валют

Райффайзен Банк Аваль*НБУ*
 куп.прод.**
$27,70028,100
31,50031,900
Руб.0,4100,420

* станом на 07.12.2018 09:01

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

 
100  $2787,956900
100  3164,609900
10  Руб.4,177500

* станом на 07.12.2018 09:00

** у т.ч. застосовуються для погашення валютних кредитів у центрах самообслуговування

$/€ 0,8810
€/$ 1,1351

Корисні посилання