Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #11 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #12 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #13 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #14 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #15 | Raiffeisen Bank Aval Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
24 Квітня 2019

Акціонери Райффайзен Банку Аваль ухвалили низку рішень на своїх зборах

Київ. 24 квітня. — Акціонери АТ «Райффайзен Банк Аваль» на своїх річних загальних зборах, що відбулися сьогодні у Києві, затвердили звіти Наглядової ради та Правління про результати діяльності банку у 2018 році та ухвалили основні напрямки діяльності банку на 2019 рік. Було також затверджено звіти і висновки Аудиторської фірми ПрАТ «КПМГ Аудит» про діяльність банку в 2018 році.

Згідно із затвердженими на зборах річними результатами діяльності Райффайзен Банку Аваль та його дочірніх підприємств, прибуток банку за 2018 рік склав 5 087,9 млн грн. Його буде розподілено наступним чином: 0,7 млн грн. буде спрямовано на виплату дивідендів власникам привілейованих акцій банку, майже 1 526,7 млн грн направлять у резервний фонд банку, ще близько 3 560,6 млн грн. буде виплачено у вигляді дивідендів власникам простих акцій банку.

Своїм рішенням акціонери Райффайзен Банку Аваль обрали новий склад Наглядової ради, до якого увійшли: голова Наглядової ради Мартін Грюль, заступник голови Наглядової ради Андрій Степаненко та члени Наглядової ради Елізабет Ґейєр-Шалль, Харальд Кроегер, Гельмут Брайт, Андреа Морару, Ганна Дерев’янко, Павло Шеремета, Даніель Білак.

У зв’язку з прийнятими акціонерами рішеннями та вступом в дію нових законодавчих норм на зборах акціонерів було також внесено зміни до статуту та низки інших документів банку шляхом затвердження їхніх нових редакцій.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 грудня 2018 року Група Райффайзен володіла 68,27% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої станом на кінець грудня 2018 року входили близько 500 відділень по всій Україні.



Вас може зацікавити:

відкрити соціальний рахунок онлайн, картки для студентів, открыть счет без посещения банка, сделать виртуальную карту, моя фішка реєстрація, оформити дитячу картку, дебетовая карта с кешбэком, карты без комиссии за снятие наличных, рахунки для бізнесу, мерчант терміналу, открыть счет фоп, pos-термінал і рро, електронний бот, подключить онлайн эквайринг, купить торговый эквайринг, ціни на долар