Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні | Raiffeisen Bank Aval Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #11 | Raiffeisen Bank Aval Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #12 | Raiffeisen Bank Aval Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #13 | Raiffeisen Bank Aval Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #14 | Raiffeisen Bank Aval Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #15 | Raiffeisen Bank Aval Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Липня 2019

Euromoney вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні

Лондон/Відень. 11 липня. —

•             Відомий фінансовий журнал Euromoney нагородив Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) за «незмінну відданість» регіону ЦСЄ та визнав його «Кращим банком у Центральній та Східній Європі» у рамках щорічного нагородження кращих фінансових інституцій Awards for Excellence.

•             Дочірні банки РБІ в Україні, Боснії та Герцеговині, Болгарії і Косово отримали нагороди як кращі банки у своїх країнах.

Ввечері 10 липня під час урочистої церемонії у Лондоні, приуроченій також до 50-річчя заснування журналу  Euromoney, відбулося вручення нагород  Awards for Excellence 2019. Райффайзен Банк Інтернаціональ зі своїми дочірніми банками вибороли нагороду як «Кращий банк у Центральній та Східній Європі». Прекрасна ринкова позиція та висока якість продуктів і сервісів банківської мережі РБІ у Центральній та Східній Європі були також відзначені нагородою «Кращий банк», яку отримали дочірні банки в Україні, Боснії та Герцеговині, Болгарії і Косово.

«Постійність позицій на ринках – в інноваціях, прибутковості, зростанні – та незмінна відданість Центральній та Східній Європі вирізняє Райффайзен Банк Інтернаціональ серед конкурентів, що бралося до уваги при нагородженні», – прокоментувала редакція журналу Euromoney рішення свого журі щодо вибору переможцем РБІ.

***

Журнал Euromoney було засновано у 1969 році  для висвітлення тем відновлення міжнародних ринків капіталу.  Євроринок, який ліг в основу назви журналу, є попередником сьогоднішніх основних світових ринків капіталу. Euromoney, який інформував про цей ринок і його зростання, у ході цього процесу став  провідним журналом у світі оптового фінансування, його інституцій та користувачів.

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 13 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.

Близько 47 тис. працівників банку обслуговують 16,3 млн клієнтів у понад 2,1 тис. відділень, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У банківській Групі Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, [email protected]) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, [email protected]).

http://www.rbinternational.com