Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Березня 2015

Фестиваль «Відкрита ніч» утретє відбудеться за сприяння Райффайзен Банку Аваль

Київ. 19 березня. — 18-ий фестиваль «Відкрита ніч» відбудеться в Україні втретє за сприяння Райффайзен Банку Аваль. Про це було оголошено на сьогоднішній прес-конференції в інформаційному агентстві УНІАН, в якій взяли участь організатори фестивалю.

Форум молодого українського кіно у 2015 році відбудеться протягом двох днів: 25 та 26 червня. Традиційно до участі у ньому запрошуються виключно українські кіномитці.

"Райффайзен Банк Аваль, попри переорієнтацію свого спонсорського бюджету переважно на благодійні цілі, і цього року вирішив продовжити свою співпрацю із фестивалем «Відкрита ніч», — розповів на прес-конференції голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук. «Ми вважаємо цей проект патріотичним та важливим, адже він дозволяє розкритися молодим українським талантам», — додав він.

Окрім розширення програми фестивалю до двох днів, цьогорічна «Відкрита ніч» має ще декілька нововведень. Так, разом із традиційними кінороботами до участі у конкурсі будуть приймати й роботи для телебачення. Ще один партнер фестивалю — група 1+1 медіа — проведе в межах фестивалю пітчинг ідей для своїх телепроектів.

Як і в попередні роки, площадки, де всі бажаючі зможуть переглянути фестивальні фільми, розміщуватимуться в десятках українських міст. Традиційно, відвідання заходів фестивалю буде безкоштовним.