Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні | Raiffeisen Bank Aval Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #11 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #12 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #13 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #14 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #15 | Raiffeisen Bank Aval Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
14 Березня 2019

Global Finance вкотре назвав Райффайзен Банк Аваль кращим банком в Україні

Київ. 14 березня. – Авторитетне світове видання  Global Finance визнало Райффайзен Банк Аваль «Кращим банком в Україні» у рамках щорічного нагородження кращих банків світу  World’s Best Banks.

У травневому випуску Global Finance буде опубліковано повний звіт про процедуру відбору та перелік банків-переможців у більш ніж 150 країнах Центральної та Східної Європи, США, Африки, Латинської Америки, Середнього Сходу, Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Північної Америки та Західної Європи. Влітку буде оголошено, який банк визнають «Кращим банком світу». А публікація про цю подію та процес відбору запланована в жовтневому випуску журналу.

Рішення про визнання банків переможцями цьогорічного 26-го конкурсу World’s Best Banks приймалися редакцією журналу Global Finance після широких консультацій з керівниками корпорацій, банкірами та консультантами з питань банкінгу, а також із аналітиками з усього світу. Крім того, видання провело опитування своєї читацької аудиторії для підвищення точності та достовірності результатів. Основні критерії оцінки претендентів на нагороди включали: зростання активів, прибутковість, географічні масштаби, стратегічні взаємовідносини, розвиток нових напрямів бізнесу та інноваційність продуктів.

Видавець і редакційний директор Global Finance Джозеф Джіррапуто  зазначив: «Стає усе складніше визначати кращі банки світу. Очікування клієнтів стосовно провайдерів фінансових послуг ще ніколи не були такими високими, як зараз. Це – адаптовані під індивідуальні потреби продукти, своєчасні та з гарантуванням повної безпеки».

Переможцями цьогорічних нагород стали банки, які дуже уважно ставляться до потреб своїх клієнтів в умовах складного ринкового середовища і досягають кращих результатів, закладаючи підвалини для майбутнього успіху.