Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок | Raiffeisen Bank Aval Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #11 | Raiffeisen Bank Aval Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #12 | Raiffeisen Bank Aval Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #13 | Raiffeisen Bank Aval Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #14 | Raiffeisen Bank Aval Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #15 | Raiffeisen Bank Aval Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Лютого 2015

Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок

Відень. 10 лютого. — «Група Райффайзен не має наміру залишати український ринок», — сказав голова правління Райффайзен Банк Інтернаціональ Карл Севельда під час телефонної конференції для інвесторів, присвяченої оголошенню попередніх, не підтверджених аудитом, результатів діяльності РБІ за 2014 фінансовий рік, а також презентації нового стратегічного бачення Групи на наступні роки.

У своїй доповіді пан Севельда зазначив, що в Україні Група Райффайзен має успішний дочірній банк зі стабільною ситуацією з ліквідністю, вагомою процентною маржею та високим рівнем резервів для покриття потенційних ризиків. «Ринок, який консолідується, пропонує особливі можливості для ведення бізнесу, що призводить до зростання бази клієнтів та додаткових доходів від комісійного бізнесу для Райффайзен Банку Аваль», — сказав він.

У рамках програм оновлення своєї стратегії Група ставить за мету скорочення зважених на ризики активів в Україні на 30 відсотків протягом наступних трьох років. Це рішення викликане складною поточною ситуацією у регіоні. «Зараз ми значною мірою сфокусуємося на бізнесі з мультинаціональними клієнтами, агробізнесі та торговому фінансуванні», — додав Карл Севельда.