Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області | Raiffeisen Bank Aval Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #11 | Raiffeisen Bank Aval Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #12 | Raiffeisen Bank Aval Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #13 | Raiffeisen Bank Aval Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #14 | Raiffeisen Bank Aval Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #15 | Raiffeisen Bank Aval Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
05 Лютого 2015

Інформаційне повідомлення для клієнтів Райффайзен Банку Аваль у Донецькій області

Шановні клієнти Донецької обласної дирекції АТ «Райффайзен Банк Аваль»! Висловлюємо вам вдячність за плідну співпрацю, однак, на жаль, змушені повідомити вам про наступне.

Відділення Райффайзен Банку Аваль не здійснюють банківської діяльності в зоні проведення АТО на території Луганської та Донецької областей. У той же час, як учасник міжнародної банківської Групи Райффайзен, банк підтверджує повне і своєчасне виконання своїх зобов’язань перед клієнтами.

Звертаємо вашу увагу, у зв’язку зі вступом в дію Постанови Національного банку України «Про затвердження Інструкції щодо організації роботи банківської системи в надзвичайному режимі» №435 від 22 липня 2014 року, всі клієнтські рахунки Донецької обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль будуть переведені на баланс Центрального офісу Райффайзен Банку Аваль (МФО 300335, ЄДРПОУ 14305909), в результаті чого буде змінено реквізити для зарахування безготівкових платежів на ці клієнтські рахунки.

Для отримання нових реквізитів зарахування безготівкових платежів, а також консультацій щодо подальшого обслуговування просимо з 9 лютого 2015р. звертатися:

 — до будь-якого відділення Райффайзен Банку Аваль, що знаходиться поза зоною проведення АТО;

 — в Інформаційний центр Райффайзен Банку Аваль по телефону: 0 (800) 500-500.

З повагою,

АТ «Райффайзен Банк Аваль»