Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи | Raiffeisen Bank Aval Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #11 | Raiffeisen Bank Aval Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #12 | Raiffeisen Bank Aval Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #13 | Raiffeisen Bank Aval Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #14 | Raiffeisen Bank Aval Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #15 | Raiffeisen Bank Aval Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Червня 2020

Із 15 червня усі відділення Райффайзен Банку Аваль повернулися до звичайної роботи

Мережа банку відтепер працює за стандартним графіком.

Із понеділка, 15 червня, відділення Райффайзен Банку Аваль почали працювати за стандартним режимом роботи з перервою на обід – вона потрібна нам для проведення обов’язкових протиепідемічних заходів.

Аби спланувати свій візит у найзручніше для вас відділення Райффайзен Банку Аваль, скористайтеся, будь ласка, нашою інтерактивною мапою –https://www.aval.ua/viddilennya. Там ви зможете знайти адресу відділення та час його роботи.

Ми скасували також обов’язковий попередній запис на обслуговування у відділенні. Тепер у всій нашій мережі обслуговування здійснюється за живою чергою.

Як і до цього, вхід у всі відділення нашого банку дозволяється лише клієнтам у захисних масках. Відвідувачам необхідно очікувати своєї черги на вулиці з дотриманням безпечної відстані не менш ніж 1,5-2 м один від одного. У приміщенні відділення можуть перебувати не більш ніж 3-5 осіб одночасно та на безпечній відстані 1,5-2 м один від одного.

Сподіваємося, за час карантину ви вже звикли користуватися послугами банку через наші дистанційні канали. Будь ласка, використовуйте їх і надалі:

— Для приватних клієнтів – Raiffeisen Online. Якщо ви ще не зареєстровані, встановити додаток та зареєструватися можна онлайн, перейшовши за цим посиланням – https://www.aval.ua/privatnim-osobam/online-servisi/raiffeisen-online

— Для бізнес-клієнтів – Raiffeisen Business Online: https://www.aval.ua/biznesu/onlajn-servisy/raiffeisen-online

#RaiffeisenInfo