Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Січня 2009

Кращі студенти КНТЕУ захистили свої дипломні роботи у Райффайзен Банку Аваль

Київ. 19 січня. — У Центральному офісі Райффайзен Банку Аваль захистили свої випускні кваліфікаційні роботи п’ять кращих студентів-магістрів спеціальності «Банківська справа» Київського національного торговельно-економічного університету.

Виїзний захист дипломів найкращих студентів проводився в межах співпраці банку та вищого навчального закладу. Для Райффайзен Банку Аваль така практика стала однією з успішних соціальних ініціатив та можливістю запросити до співпраці кращих студентів. Студенти ж можуть не лише заявити про себе одному з кращих роботодавців на ринку, а й дізнатися на практиці про те, як працює банк, поспілкуватися з його керівництвом.

Цього разу керівники Райффайзен Банку Аваль — начальник управління контролінгу та інформаційних потоків даних Юрій Сорока, директор департаменту корпоративних ризиків Олександр Міцура, керівник з управління активами Олександр Кухтик, директор департаменту корпоративних клієнтів Юрій Козак, директор департаменту кредитного контролю та управління заставним майном Людмила Слободяник, начальник управління звітності ризик-менеджменту Оксана Дідківська, регіональний менеджер з управління групою відділень київської регіональної дирекції Ігор Гулак та регіональний менеджер з управління групою відділень Київської РД Дар’я Камінська — були також у складі екзаменаційної комісії. Вони відзначили високий рівень підготовки студентів та побажали їм успішно реалізуватися в професії.

Підтримка кращих навчальних закладів країни є частиною постійно діючої програми соціальної відповідальності Райффайзен Банку Аваль перед персоналом, партнерами та суспільством. Це підтверджує статус банку як установи, що сприяє формуванню інтелектуального потенціалу країни.