Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат | Raiffeisen Bank Aval Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Серпня 2020

Отримати готівку? Тепер необов’язково шукати банкомат

Клієнти Райффайзен Банку Аваль – власники платіжних карток мають тепер можливість отримувати готівку у касах мереж супермаркетів та АЗС, в яких вже активована ця послуга.

Для цього достатньо сплатити карткою за будь-яку покупку у магазині чи автозаправці  та повідомити касиру про своє бажання отримати готівку.

Максимальна сума готівки, яку можна отримати за одну транзакцію, – 500 грн, незалежно від вартості вашої покупки. Після підтвердження  операції касир надасть чек із деталями покупки товару та видачі готівки.

Якщо у вашому пакеті послуг зняття готівки безкоштовне в будь-якому банкоматі України – безкоштовним буде і зняття готівки на касі, оскільки в торгових точках діють такі самі тарифи, як і в банкоматах нашого банку (якщо це POS-термінал Райффайзен Банку Аваль) чи АТМ інших українських банків (якщо це не POS-термінал Райфу).

Наразі послуга зняття готівки вже доступна у мережах магазинів «Сільпо», «Фора» і Varus, а також на АЗК ОККО і WOG та інших мережах, перелік яких буде постійно розширюватися.

Як один із найбільших банків-еквайєрів в Україні Райффайзен Банк Аваль буде додавати до цього переліку й інші торгівельні точки, що користуються POS-терміналами Райфу. Якщо ваш бізнес також зацікавлений у цьому сервісі – звертайтеся, будь ласка, до наших менеджерів.

#RaifCare