Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
13 Березня 2020

Почніть подорож із комфортом з Mastercard Platinum чи Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль

Київ. 13 березня. — Власники преміальних карток Mastercard Platinum або Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль мають можливість почати подорож із особливим комфортом.

Відтепер з`явилася можливість скористатися новою бізнес-залою Mastercard у зоні міжнародних рейсів терміналу D аеропорту Бориспіль.

Для отримання доступу до нової бізнес-зали достатньо напереродні сплатити у торговій мережі чи інтернеті преміальними картками Mastercard Platinum або Mastercard World Elite від Райффайзен Банку Аваль на загальну суму не менш ніж 6 000 грн*.

*Вимоги є чинними для карток Platinum Mastercard та World Elite Mastercard, емітованих в Україні і за якими здійснено транзакції на суму не менш ніж 6 тис. грн впродовж 30 днів та за 5 днів до дня вильоту (не враховуються останні 5 днів перед вильотом, а також вихідні).

Деталі на сайті www.mastercard.ua