Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #11 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #12 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #13 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #14 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #15 | Raiffeisen Bank Aval Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Квітня 2020

Працівники Райффайзен Банку Аваль зібрали кошти на підтримку Херсонської обласної інфекційної лікарні

Усвідомлюючи необхідність об’єднання зусиль у протидії епідемії коронавірусної хвороби, працівники Райффайзен Банку Аваль взяли участь у благодійній акції збору коштів на допомогу Херсонській обласній інфекційній лікарні, яка приймає пацієнтів із коронавірусом.

Учасники акції, що тривала в банку з 8 по 27 квітня, переказували добровільні пожертви на окремий рахунок, відкритий для цієї цілі Всеукраїнським благодійним фондом «Крона». Зібрані кошти в сумі 175 050 грн будуть спрямовані на забезпечення медперсоналу лікарні засобами індивідуального захисту, адже саме медики сьогодні перебувають у зоні найвищого ризику.

На цей час у Херсонську обласну інфекційну лікарню вже передано першу партію захисних засобів, а саме респіраторів на суму 85 тис. грн. Надалі заплановано закупівлю захисних костюмів для працівників лікарні.

Раніше Райффайзен Банк Аваль також виділив 4,35 млн грн на закупівлю трьох апаратів штучної вентиляції легень для Київської міської лікарні №9 та Чернівецької обласної лікарні; передав 140 тис грн на закупівлю засобів захисту та оплату транспортних послуг для медзакладів, що лікують онкохворих дітей; у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Карітас Україна» надав допомогу в розмірі 250 тис. грн для Чернівецької області; передав захисні комплекти одягу Обласній клінічній інфекційній лікарні в м.Ужгороді, Рожнятівській центральній районній лікарні та Центру первинної медичної допомоги Рожнятівської районної ради Івано-Франківської області. Банк також провів і продовжує проводити спільні акції з компанією Visa, спрямовані на допомогу лікувальним закладам та медикам. Серед них: збір та передача 1 млн грн на закупівлю захисних засобів для працівників 4-х лікарень у Житомирській, Львівській, Харківській та Херсонській областях; подвоєння кожного обіду для лікарів від Box Catering, оплаченого клієнтами з використанням картки Visa від Райффайзен Банку Аваль; перерахування по 50 грн за кожну поїздку на таксі Bolt, оплачену карткою Visa від Райффайзен Банку Аваль, на безкоштовне перевезення медиків.

Банк та його працівники дбають про безпеку тих, хто допомагає долати епідемію коронавірусу в Україні.

#РайффайзенДобро