Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль | Raiffeisen Bank Aval Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Травня 2015

Преміум клієнт — власник картки MasterCard Gold Selective від Райффайзен Банку Аваль виграв подорож на Канський фестиваль

Київ. 29 травня. — Клієнт Райффайзен Банку Аваль — власник преміальної картки MasterCard® Gold Selective став одним із переможців акції «Опинитися у світі великого кіно» та здійснив зі своєю дружиною подорож до Франції на Канський кінофестиваль-2015.

Переможець є клієнтом Подільського відділення №1 Райффайзен Банку Аваль (м.Київ), де йому перед поїздкою і вручили сертифікат на зіркову подорож (на фото).

Акція для власників преміальних карток MasterCard проходила у період із 16 березня по 30 квітня 2015 року. Згідно з її умовами клієнти, які у зазначений період розраховувалися у торгівельно-сервісній мережі та мережі Інтернет своїми картками MasterCard Gold та MasterCard Gold Selective PayPass, ставали учасниками розіграшу поїздки на двох до Франції із відвідуванням Канського кінофестивалю.

Обслуговувати клієнтів — фізичних осіб на умовах сервісної моделі Premium banking Райффайзен Банк Аваль почав у березні 2011 року. Основна перевага цієї моделі — персональний менеджер-консультант, який забезпечує індивідуальний підхід при комплексному обслуговуванні та консультуванні заможних клієнтів із широкого спектру банківських та інших фінансових інструментів у комфортних преміум зонах у відділеннях Києва, Одеси, Дніпропетровська, Харкова, Львова та Хмельницького.

Детальнішу інформацію про ці послуги Райффайзен Банку Аваль розміщено на корпоративному сайті (www.aval.ua) у розділі «Послуги приватним особам/Преміум обслуговування».