Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові | Raiffeisen Bank Aval Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Вересня 2020

Райф придбав обладнання для ще одного медзакладу у Львові

Райффайзен Банк Аваль у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Крона» придбав медичне обладнання для ще однієї лікарні.

Цього разу для КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи» було придбано 2 кардіографи, 2 холтери, 3 кисневі оксигенератори на загальну суму 300 тис. грн. Обладнання вже встановлене у госпіталі та допомагає медикам підтримувати тих, кому це необхідно.

«Задоволення потреб медичних закладів залишається серед наших пріоритетів цього року, банк продовжує знаходити можливості, аби підтримати лікарів, — зазначила Наталія Марченко, директорка департаменту виконавчого управління та комунікацій Райфу. — Сподіваємося, наша та допомога інших соціально відповідальних компаній допоможе українцям стати здоровішими».

У 2020 році у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Крона» Райф придбав також три апарати екстракласу для штучної вентиляції легень Чернівецькій обласній лікарні та Київській міській лікарні №9. Їх вартість склала 4,35 млн грн.

Ще два спільні проекти банку із цим фондом було спрямовано на закупівлю на суму 630 тис. грн. засобів індивідуального захисту медиків Херсонської обласної інфекційної лікарні  ім. Г.І. Горбачевського, а також на придбання автоматичного біохімічного аналізатора вартістю 50 тис. грн для Київської міської дитячої лікарні №1.

Разом можемо більше!

#RaifCare