Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок | Raiffeisen Bank Aval Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
08 Квітня 2021

Райф продовжив участь в ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок

Райффайзен Банк Аваль продовжив участь у екологічній ініціативі зі збору відпрацьованих батарейок через мережу своїх відділень. Традиційно банк заручився підтримкою компанії-партнера — громадської організації «Батарейки, здавайтеся!».

«Райффайзен Банк Аваль уже протягом п’яти років збирає відпрацьовані елементи живлення, а кількість батарейок, яку нам вдається зібрати, щороку зростає. Цього року ми розширили географію покриття і розташували коробочки для збору батарейок у інших містах України, яких тепер налічується вже 11. У планах — збільшувати кількість боксів, щоб у якомога більшої кількості українців була можливість долучитися до очищення довкілля», — ділиться Наталія Марченко, директор департаменту виконавчого управління та комунікацій Райффайзен Банку Аваль.

Клієнти та гості відділень можуть бути впевнені, що залишена у боксі батарейка гарантовано буде передана на переробку на одному зі спеціалізованих заводів у Європі.

Перелік адрес відділень Райфу, де розташовані коробочки.xlsx

Щасливі, що маємо можливість допомогти у реалізації місії волонтерів — об’єднати людей, щоб 100% відпрацьованих батарейок в Україні відправлялись на переробку, а не в землю.

Лише одна батарейка здатна забруднити до 16 м2 землі або 400 літрів води важкими металами. В свою чергу, одна коробочка зібраних елементів живлення допоможе врятувати до 8 000 м² землі від забруднення токсичними речовинами.

Дбаймо про довкілля разом!

#RaifCare