Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Листопада 2019

Райффайзен Банк Аваль знову отримав нагороду «Банк року в Україні» від The Banker

Відень. 29 листопада. –

  • Райффайзен Банк Аваль вкотре визнаний «Банком року в Україні» за версією журналу The Banker.
  • РБІ отримав звання «Банк року в Центральній та Східній Європі» від The Banker 12-ий раз.

У кінці листопада 2019 року Райффайзен Банк Інтернаціональ (РБІ) 12-ий раз отримав нагороду «Банк року в Центральній та Східній Європі» від The Banker, журнал Financial Times. Крім того, дочірні банки РБІ в Україні, Болгарії, Боснії та Герцеговині отримали звання «Банк року 2019» на своїх ринках.

Лише кількома тижнями раніше фінансовий журнал Global Finance нагородив найбільш інноваційні банки. Дочірній банк РБІ Tatra banka у Словаччині було визнано найбільш інноваційним цифровим банком у світі. Вирішальним фактором у цьому нагородженні стала успішна діджитал-стратегія банку, що знаходить відображення у розширенні портфеля онлайн-продуктів, привабливому веб-сайті та, в підсумку, у відповідному зростанні чисельності онлайн-клієнтів.  

«Я розглядаю ці нагороди як свідчення того, що основну увагу ми приділяємо клієнтському досвіду, особливо стосовно питань діджиталізації», – зазначив голова правління РБІ Йоганн Штробль.

* * * * *

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року; із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 30 вересня 2019 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтів Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять близько 500 відділень по всій Україні.

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи (ЦСЄ) своїм внутрішнім ринком. На 13 ринках у цьому регіоні працюють дочірні банки РБІ. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань бізнесу.

Майже 47 тис. працівників банку обслуговують 16,5 млн клієнтів у близько 2100 відділеннях, більшість із яких розташовані у ЦСЄ.

Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Австрійські регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У складі австрійської банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ.

Для отримання детальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, до Інгрід Кренн-Діц (Ingrid Krenn-Ditz, +43-1-71 707-6055, [email protected]) або Крістофа Данца (Christof Danz, +43-1-71 707-1930, [email protected])

http://www.rbinternational.com