Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
06 Лютого 2019

Райффайзен Банк Аваль долучився до конференції представників садівничої і переробної галузей України

Львів. 6 липня. — Представники Райффайзен Банку Аваль взяли участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції представників садівничої і переробної галузей України «Технології та Інновації: від землі – до готового продукту», яка відбулася у м.Львові 1-2 липня. Захід було присвячено сьогоденню та перспективам садівничої та переробної галузей.

Учасниками конференції стали представники понад 200 садівничих та переробних підприємств, а також науковці, представники торговельних і ресторанних мереж, органів влади та ЗМІ.

Основними темами обговорення заходу були огляд сучасного стану та перспективи цих галузей в Україні, а також можливості застосування закордонного досвіду та інновацій.

Банкіри презентували учасникам конференції спеціальні програми, за якими успішно та взаємовигідно співпрацюють із банком українські аграрії – від умов відкриття поточних рахунків до фінансування оборотного капіталу та інвестиційного кредитування на придбання обладнання та сільгосптехніки.

Райффайзен Банк Аваль упродовж років активно співпрацює з агропромисловим комплексом. Фінансування і підтримка аграріїв, надання їм комплексних рішень були та залишаються одним із пріоритетних напрямків роботи фінустанови.

Активна та ефективна співпраця з аграрним сектором вимагає від банкірів постійного вдосконалення та розвитку існуючих фінансових програм співпраці, а також створення нових. Найкращим підтвердженням успішної роботи у цьому напрямку є перемога Райффайзен Банку Аваль другий рік поспіль у номінації «Краща фінансова установа АПК» у межах Всеукраїнського конкурсу «Агробренд-2016». Банк також є одним із переможців у номінації «Аграрний банк» (за версією газети «Бізнес»).