Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
28 Травня 2015

Райффайзен Банк Аваль — найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі ЄБРР

Київ. 28 травня. — Європейський банк реконструкції та розвитку вкотре відзначив Райффайзен Банк Аваль як найактивніший банк-емітент в Україні за програмою сприяння торгівлі (TFP) за результатами роботи в 2014 році.

Нагородження відбулося в середині травня 2015 р. у м. Тбілісі (Грузія) в рамках Щорічних зборів та ділового форуму ЄБРР. Нагороду представнику Райффайзен Банку Аваль вручив пан Нік Тессіман, керуючий директор, який відповідає за роботу з фінансовими установами в ЄБРР.

Протягом 2014 року, в рамках програми TFP, Райффайзен Банк Аваль провів 175 екcпортно-імпортних операцій клієнтів банку на суму близько 83 млн дол. США. Банк підтримав також локальну дистрибуцію імпортованих товарів шляхом рефінансування портфеля факторингу на суму 19,2 млн дол. США. У другій половині грудня 2014 року ЄБРР збільшив ліміт банку для підтримки торгового фінансування в Україні до 150 млн дол. США.

Для Райффайзен Банку Аваль інструменти торгового фінансування залишаються одними із пріоритетних продуктів, які постійно удосконалюються.

У команді торгового фінансування працюють сертифіковані Міжнародною торговою палатою спеціалісти, тому кожен клієнт, який звертається до банку хоча б за одним із продуктів — гарантії, акредитиви, авалювання векселів, факторинг — отримує професійну консультацію, індивідуальний підхід та гнучкі умови співпраці. Саме завдяки цим складовим Райффайзен Банк Аваль обслуговує своїх клієнтів на високому рівні та отримує визнання від таких поважних міжнародних інститутів, як ЄБРР.

Програму сприяння торгівлі ЄБРР було засновано в 1999 році. Райффайзен Банк Аваль став першим банком в Україні та одним із перших у світі, який приєднався до даної програми в 2001 році.