Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Травня 2015

Райффайзен Банк Аваль провів у Херсоні черговий семінар для підприємців

Херсон. 25 травня. — Райффайзен Банк Аваль у рамках проекту «Академія бізнесу: програма навчання з питань бізнес-діяльності» провів у Херсоні семінар для клієнтів — представників малого та мікробізнесу.

««Оптимізація оборотного капіталу: Управління бізнес циклами та ліквідністю» — саме таку тему обрали для навчання та обговорення із власниками підприємств, які взяли участь у заході. Провели бізнес-семінар співробітники Одеської ОД банку — начальник управління продажів малого бізнесу Дмитро Ульянов та начальник управління продажів малого бізнесу та підтримки продажів малого та мікробізнесу Ліана Арзуманян. Під час заходу керівники та власники підприємств також поділилися власним практичним досвідом.

Клієнти банку високо оцінили організацію заходу та ініціативу Райффайзен Банку Аваль щодо проведення бізнес-семінарів у рамках Академії бізнесу.

Академію бізнесу Райффайзен Банк Аваль започатковано у 2013 році на базі Інтернет-клубу «Мій бізнес» з метою допомогти підприємцям — представникам малого бізнесу отримати додаткову бізнес-освіту та дізнатися про сучасні методи побудови успішних бізнес-моделей.