Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
10 Березня 2015

Райффайзен Банк Аваль провів у Миколаєві бізнес-семінар для клієнтів малого та мікробізнесу

Миколаїв. 10 березня. — Райффайзен Банк Аваль провів бізнес-семінар для клієнтів — представників малого та мікробізнесу у Миколаєві. Захід відбувся 5 березня у рамках проекту «Академія бізнесу. Фінанси підприємства».

Семінар «Оптимізація власного бізнесу: прийняття фінансових рішень» провели начальник управління продажів малого бізнесу та підтримки продажів малого та мікробізнесу Миколаївської ОД Ліана Арзуманян і начальник управління продажів малого бізнесу Одеської ОД Дмитро Ульянов. Керівники та власники підприємств обговорювали питання семінару, ділилися власним практичним досвідом.

Проект «Академія Бізнесу» Райффайзен Банку Аваль було розпочато у 2013 році. Його метою є надання інформаційної підтримки представникам малого та мікробізнесу, розширення можливостей підприємців щодо доступу до сучасних підходів ведення бізнесу та обміну досвідом. У 2015 році Райффайзен Банк Аваль продовжує розвивати програму бізнес-навчання та розширює географію проведення заходів.