Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей» #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
13 Березня 2015

Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели форум «Простір фінансових можливостей»

Одеса. 13 березня. — Райффайзен Банк Аваль та компанія «Сингента» провели перший спільний форум «Простір фінансових можливостей» для клієнтів корпоративного та малого бізнесу. Захід відбувся 12 березня у Одесі.

Обидві компанії-партнери бачать свою спільну мету у навчанні учасників бізнесу правильно використовувати безресурсні фінансові інструменти, зрозуміти їхню простоту та переваги.

«Важливу роль для нас відіграє принцип «навчай свого клієнта», тому що ми маємо бути готовими до викликів на ринку та пропонуємо користуватися векселями, гарантіями, акредитивами для того, щоб не обмежувати якість розрахунків через недостатність знань або необізнаність щодо цих продуктів. Тому ми ведемо дуже активну політику з навчання клієнтів, із проведення різних семінарів та заходів, що допомагають показати переваги наших послуг», — зазначив директор департаменту корпоративних продуктів та партнерства Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак.

Близько ста представників аграрних компаній, підприємств, корпорацій, дилерів Одещини мали змогу обговорити під час форуму актуальні питання сьогодення. Окремо висвітлювалися поточні тенденцій на агроринку, ситуація в банківському секторі як передумова використання безресурсних інструментів, можливості для забезпечення контрактних зобов’язань. Під час форуму розглядалися також і юридичні аспекти усіх обговорюваних питань.

"Безресурсне фінансування не є повною заміною класичного кредитування, проте авальовані векселі та гарантії Райффайзен Банку Аваль — це високоякісні інструменти, які дозволять забезпечити в певних сферах бізнесу стабільну роботу всіх складових «фінансового ланцюжка», — говорить Руслан Співак.

Райффайзен Банк Аваль завжди активно підтримує агропромисловий комплекс та залишається лідером із обслуговування агросектору. Подібні заходи для клієнтів плануються і для представників інших галузей економіки в різних регіонах країни. За детальнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, до вашого менеджера у Райффайзен Банку Аваль.