Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Листопада 2019

Райффайзен Банк Аваль та ЄБРР видали перший кредит за Програмою розподілу ризиків

Київ. 21 листопада. —

  • До $8,5 млн від Райффайзен Банку Аваль та підтримка в рамках Програми розподілу ризиків (ПРР) ЄБРР
  • Придбання вагонів-зерновозів і нових вантажівок
  • Підвищення ефективності та зменшення залежності від залізничних перевізників

Райффайзен Банк Аваль у співпраці з Європейський банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) підтримують розвиток українського агробізнесу та розкриття його потенціалу. Одним зі спільних проектів у цьому напрямі стало залучення Кролевецького комбікормового заводу до угоди про розподіл ризиків, укладеної між двома фінансовими установами. Завод належить до вертикально інтегрованої агропромислової групи, яка займається вирощуванням сільськогосподарських культур, наданням елеваторних послуг і торгівлею зерном.

У рамках цієї спільної транзакції Райффайзен Банк Аваль надає кредит до $8,5 млн, а ЄБРР бере на себе половину ризику за цим кредитом.

«Пишаємося, що саме наш банк одним із перших в Україні розпочав співпрацю з ЄБРР у сфері Risk Sharing, і саме клієнт Райффайзен Банку Аваль отримав фінансування за підтримки європейських партнерів. І йдеться не тільки про отримання грошей. Це можливість для бізнесу перейти на значно вищий рівень корпоративного фінансування та партнерських відносин із міжнародними фінансовими установами. Перший крок зроблено. Наразі плануємо розширення співпраці у даному напрямку та очікуємо на підписання нових угод найближчим часом», — зазначає Олена Михайличенко, керівник з питань корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль.

Кролевецький комбікормовий завод інвестує отримані кошти у придбання понад 100 вагонів-зерновозів, 13 нових вантажівок із причепами і мульчеру, що дозволить покращити операційну ефективність компанії та диверсифікувати її логістичні операції. Це фінансування сприятиме також оновленню існуючого парку вантажівок, що використовуються для перевезення сільськогосподарських культур.

Програмою розподілу ризиків передбачено, що ЄБРР братиме на себе ризики за кредитами, які Райффайзен Банк Аваль надаватиме компаніям, на загальну суму до €20 млн протягом наступних 3-х років. ПРР сприятиме збільшенню розмірів та строків погашення кредитів для компаній по всій країні.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні в 1993 році банк узяв на себе сукупні зобов'язання щодо надання майже €14,5 млрд у рамках 450 проектів.

ЄБРР – багатосторонній банк, який підтримує розвиток приватного сектору та підприємницьких ініціатив у 38 країнах на трьох континентах. Банк належить 69 країнам, ЄС та ЄІБ. Мета інвестицій ЄБРР – зробити економіку в регіонах його діяльності конкурентоспроможною, інклюзивною, добре керованою, «зеленою», стійкою та інтегрованою. Стежте за діяльністю банку на веб-сайті.

Починаючи з жовтня 2005 року, Райффайзен Банк Аваль є частиною банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Банк пропонує широкий перелік стандартних та новітніх банківських послуг, якими користуються понад 2,5 млн клієнтів. Детальніше на сайті.



Вас може зацікавити:

отримати банківську картку онлайн, віртуальний банквиртуальная карта для получения зарплаты, оформить карту visaяк відкрити картку атб, як розрахуватись карткою є підтримкарегистрация карты fishka, платежные карты для детейвнесення готівки на рахунок фоп, тарифи для бізнесу цеэквайринговые операции, інтернет еквайринг цепослуги торгового еквайрингу, аренда эквайрингасмартфон терминал, курс гривні євро