СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу | Raiffeisen Bank Aval СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
03 Серпня 2020

СЕП 23/7 – ще швидші електронні міжбанківські розрахунки для клієнтів Райфу

Райффайзен Банк Аваль одним із перших банків України надає можливість своїм клієнтам із 3 серпня здійснювати усі міжбанківські розрахунки, які проходять через систему електронних платежів НБУ (СЕП НБУ), у розширеному режимі.

Ця можливість доступна всім клієнтам Райффайзен Банку Аваль – і приватним особам, і підприємцям, і великим корпораціям, що здійснюватимуть електронні платежі, та не потребує будь-яких додаткових дій із їхнього боку.

Таким чином електронні платежі з рахунка у Райффайзен Банку Аваль на будь-який інший рахунок у нашому чи іншому банку опрацьовуватимуться і у робочі, і у вихідні та святкові дні в розширеному режимі.

Винятком із цього режиму є перекази на паперових носіях. Тому радимо нашим клієнтам активно користуватися можливостями здійснення платежів у розширеному режимі через інтернет-банкінг:

— для приватних клієнтів – Raiffeisen Online;

— для клієнтів корпоративного, малого та середнього бізнесу –  Raiffeisen Business Online.

Оскільки впровадження банками режиму 23/7 є добровільною опцією, фактичне зарахування коштів на рахунки інших банків буде залежати від часу початку та завершення роботи в СЕП банком-отримувачем.

У разі перерахування коштів з іншого банку-учасника режиму 23/7 – зарахування коштів на рахунки у Райффайзен Банку Аваль відбуватимуся у розширеному режимі не тільки у робочі, а й протягом вихідних/святкових днів*.

Користуйтеся додатковою можливістю вільно розпоряджатися коштами у розширеному режимі!

* За додатковою інформацією щодо розширеного режиму та графіку обробки вхідних/вихідних електронних платежів звертайтеся до Інформаційного центру чи відділень банку