Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards | Raiffeisen Bank Aval Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #11 | Raiffeisen Bank Aval Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #12 | Raiffeisen Bank Aval Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #13 | Raiffeisen Bank Aval Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #14 | Raiffeisen Bank Aval Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #15 | Raiffeisen Bank Aval Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Лютого 2019

Умови РКО та депозитів для бізнес-клієнтів Райффайзен Банку Аваль — одні з кращих в Україні, — Prostobank Awards

Київ. 11 лютого. — Умови розрахунково-касового обслуговування та депозитів для бізнес-клієнтів* Райффайзен Банку Аваль відзначено серед кращих пропозицій українських банків у рейтингу Prostobank Awards 2018, складеному компанією «Простобанк Консалтинг» за результатами минулого року.

Так, зокрема, у номінації «Найкраща пропозиція з розрахунково-касового обслуговування у 2018 році» пакет «Електронний» від Райффайзен Банку Аваль посів друге місце, а депозит «Капітал» відзначено у номінації «Найкращі депозити для бізнесу у 2018 році» (третє місце).

Пакет послуг «Електронний»" створено для бізнес-клієнтів*, які цінують свій час та обирають сучасні інформаційні технології для розвитку свого бізнесу. Серед основних переваг пакету:
 — безкоштовні платежі через систему «Райффайзен Бізнес Онлайн» в межах Райффайзен Банку Аваль; 
 — 5 безкоштовних платежів через систему «Райффайзен Бізнес Онлайн» на інші банки;
 — при проведенні операцій по рахунку за поточний місяць встановлюється зменшена плата.

Депозит «Капітал» — це ефективний та стабільний інструмент використання тимчасово вільних коштів для надійного їх збереження та отримання прибутку у вигляді відсотків. Депозит передбачає капіталізацію відсотків — відсотки щомісячно додаються до суми депозиту, збільшуючи суму депозиту та прибуток від нього. Серед переваг:
 — виплата відсотків в кінці дії депозитного вкладу; 
 — відсотки нараховуються щомісяця та додаються до основної суми депозитного вкладу.

* ФОП та юридичні особи з виручкою до 80 млн грн