За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #11 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #12 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #13 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #14 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #15 | Raiffeisen Bank Aval За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Січня 2015

За підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донбасу вирушили на канікули до Австрії

Київ. 12 січня. — За фінансової підтримки Райффайзен Банку Аваль 196 дітей із постраждалих районів Донецької та Луганської областей вирушили на канікули в Австрію.

Протягом десяти днів діти зможуть змістовно відпочити, зайнятися зимовими видами спорту та познайомитися з австрійською кухнею, для них також підготовлено цікаву культурну програму.

Ця подорож стала можливою завдяки ініціативі та підтримці Уряду Республіки Австрія та Посольства Республіки Австрія в Україні, а також Міністерства соціальної політики України. Партнером виступила Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко». До проекту долучилася благодійна організація Карітас-Спес Україна, а також кілька українських компаній.