Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #3 | Raiffeisen Bank Aval Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #4 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #13 | Raiffeisen Bank Aval Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #14 | Raiffeisen Bank Aval Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #15 | Raiffeisen Bank Aval Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #16 | Raiffeisen Bank Aval Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #17 | Raiffeisen Bank Aval Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування #18 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
08 Липня 2020

Майданчик для продажу крафтових продуктів харчування

Українські виробники крафтових продуктів харчування тепер зможуть продавати свою продукцію на онлайн-майданчику Foody. Він є дітищем UAmade – майданчиком товарів «made in Ukrainе» від незалежних українських виробників. 

Засновники майданчика підкреслюють: щоб мати змогу продавати свої товари на Foody, потрібно бути крафтовим (невеликим) виробником, а не у сегменті мас-маркету, пропонувати продукцію високої якості та любити свою справу.

Кожен виробник продуктів харчування, що готуються вручну, має можливість створити власний магазин на майданчику Foody. Серед наших читачів-підприємців таких досить багато. Для цього достатньо зареєструватися на сайті як продавець, додати своє лого та завантажити фото й опис товарів. Кількість товарних позицій в магазині одного виробника необмежена. Лише слід пам`ятати, що для привернення більшої уваги потенційних клієнтів фото вашої продукції має бути гарної якості й виглядати «смачно». Більше того, Foody забезпечує своїм партнерам маркетингову підтримку: контекстну й таргетовану рекламу, PR у соцмережах, e-mail, SMS та Viber розсилки, а також промоакції. Отже це гарна нова можливість для малого бізнесу – знайти новий канал продажів у такий нелегкий час.

«В маркеплейсі покупці зможуть поспілкуватися з кожним виробником. Ми хочемо спростити можливість покупки товарів від різних виробників, щоб покупцям не доводилося сплачувати за кожен товар окремо, а була можливість купити все одразу однією онлайн-оплатою. В майбутньому, щоб і на пошті була можливість платити за всі замовлення одразу. Виробникам ми пропонуємо вигідні умови співпраці: вони отримують майданчик для продажу продукції. Її розміщення на Foody безкоштовне. Після продажу товару списується комісія у розмірі 18%, плюс 5 грн – за обробку замовлення, відправку SMS, Viber, e-mail повідомлень. В майбутньому плануємо запустити ретробонуси, які продавець зможе витратити на внутрішні маркетингові інструменти для збільшення продажів», – зазначає засновник маркетплейсу Віктор Павлов.

 Сьогодні на Foody вже зареєстровано 114 крафтових виробників продукції. В планах розробників – зробити майданчик найбільшим в Україні маркетплейсом здорових та корисних продуктів вітчизняного виробництва.