Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення | Raiffeisen Bank Aval Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #11 | Raiffeisen Bank Aval Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #12 | Raiffeisen Bank Aval Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #13 | Raiffeisen Bank Aval Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #14 | Raiffeisen Bank Aval Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #15 | Raiffeisen Bank Aval Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Березня 2019

Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення

 

З 1 по 30 квітня в мережі відділень Райффайзен Банку Аваль відбудеться чергова спеціальна акція «Дні заощаджень з Райффайзен Банком Аваль і УНІКА Життя».

У Дні заощаджень клієнти банку зможуть отримати індивідуальну консультацію про накопичувальне страхування життя і дізнатися про те, як:

- забезпечити собі фінансовий захист і подбати про добробут своєї сім'ї;

- накопичити на здійснення мрії і забезпечити гідну освіту дитині;

- придбати власне житло;

- отримати додаткову пенсію.

Ви зможете дізнатися про те, як дивитися в майбутнє з упевненістю і насолоджуватися життям, користуючись перевагами надійних сучасних фінансових інструментів.

Для участі в акції необхідно укласти договір накопичувального страхування життя в одному з відділень Райффайзен Банку Аваль, що задіяні в акції по всій Україні, і стати учасником розіграшу МЕГА-призу на вибір переможця – електросамоката, кавоварки або дзеркала-відеореєстратора.

 

УМОВИ АКЦІЇ:

1. Період проведення: 01-30.04.2019

2. Мережа відділень Райффайзен Банку Аваль:

- всього в акції беруть участь 110 відділень банку по всій Україні

3. Формат: 5 хвиль, кожна хвиля = 22 відділення.

4. Умови призовий акції:

  • при укладанні договору накопичувального страхування життя у відділеннях Райффайзен Банку Аваль, задіяних у акції, з 01.04.2019 по 16.04.2019, клієнт отримує гарантований подарунок – портативний PowerBank
  • Для участі у розіграші МЕГА-призу в період з 01.04. 2019 по 30.04.2019 необхідно укласти договір накопичувального страхування життя в будь-якому з 110 відділень РБА, що задіяні в акції, з сумою річного платежу від 4 тис. грн (при виборі опції «щомісячний платіж» – від 1 тис. грн). При укладенні такого договору, клієнт стає учасником розіграшу МЕГА-призу акції (електросамоката, кавоварки або дзеркала-відеореєстратора). Переможець розіграшу вибирає один з трьох запропонованих МЕГА-призів.

5. Під призом мається на увазі придбання (PowerBаnk, електросамокат, кавоварка, дзеркало-відеореєстратор) кожної одиниці за 1 грн.

6. Дата розіграшу головного призу – 01.06.2019. Переможець розіграшу визначається випадково за допомогою онлайн-сервісу https://www.random.org/lists/.

7. Процес проведення розіграшу буде записаний на відео з подальшою публікацією на відповідній офіційній веб-сторінці страхової компанії «УНІКА» www.uniqa.ua.

8. Перелік відділень банку та графік проведення в них Днів заощаджень розміщений тут RBA Branch List.xlsx

9. Дні заощаджень проходять на всій території України (за винятком АР Крим, а також населених пунктів Донецької і Луганської областей, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження).