Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн | Raiffeisen Bank Aval Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #11 | Raiffeisen Bank Aval Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #12 | Raiffeisen Bank Aval Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #13 | Raiffeisen Bank Aval Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #14 | Raiffeisen Bank Aval Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #15 | Raiffeisen Bank Aval Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Жовтня 2020

Максимальний контент від sweet.tv – усього за 1 грн

Пропозиція для власників преміальних карток Visa від Райфу.

Улюблений телеканал чи рейтинговий фільм? Вибір буде непростим, але ви точно зможете гарно провести час зі спеціальним тарифом на sweet.tv для власників преміальних карток Visa Platinum, Visa Signature та Visa Infinite від Райфу.

Тариф Visa Premium на sweet.tv включає:

- 225 телеканалів, включно з премiальними (Discovery, National Geographic, Animal Planet, Setanta Sports тощо);

- бібліотеку найретинговіших фільмів кіностудій Disney, Paramount, Sony, Warner Bros, Universal.

Для підключення тарифу:

- на сайті sweet.tv оберіть тариф Visa Premium та натисніть «Підключити тариф»;

- зареєструйтеся на sweet.tv;

- сплатіть тариф за 1 грн вашою карткою Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite від Райфу*.

Деталі пропозиції та офіційні правила – на sweet.tv та visa.com.ua

Приємних кіно- та телепереглядів!

* Тариф Visa Premium дійсний, поки до акаунту прив'язана преміальна карта Visa Platinum, Visa Signature або Visa Infinite. Для продовження дії тарифу з вашої картки щомісяця буде зніматися автоматичний платіж 1 грн. У разі відсутності потрібної суми на рахунку доступ до послуги в рамках тарифу буде призупинено.

Акція діє з 15 жовтня 2020 р. по 31 березня 2021 р. включно на всій території України, за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території.

#RaifHot