Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Вересня 2020

Найнадійніші депозити – знову у Райффайзен Банку Аваль

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки свого тридцятого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». Перше місце у цьому рейтингу зберігає Райффайзен Банк Аваль.

«За перше півріччя 2020 року банк отримав чистий прибуток у сумі 2,067 млрд. грн. Станом на 1 липня 2020 року частка NPL в кредитному портфелі банку становила всього 7,33%, що, як і раніше, в рази менше середньо ринкового показника рівня NPL в кредитному портфелі банків», — коментує агенція діяльність Райфу.

Рейтинг надійності банківських депозитів складено на основі результатів діяльності українських банків у 1 півріччі 2020 року. Учасниками щоквартального рейтингу РА «Стандарт-Рейтинг» стали 56 українських банків.

Райффайзен Банк Аваль залишається одним із лідерів на українському ринку за обсягом залучених коштів фізичних осіб. Він пропонує депозитні вклади у гривні, доларах США та євро до запитання чи терміном на 1, 2, 3, 6 та 12 місяців зі зручною для клієнта виплатою відсотків (наприкінці терміну чи щомісяця, з можливістю капіталізації відсотків) та можливістю поповнення депозиту (готівкою чи безготівково через Інтернет-банкінг Raiffeisen Online, термінали самообслуговування або постійним дорученням на поповнення вкладу) і багатьма іншими перевагами. Ставки за строковими депозитними договорами не змінюються протягом усього терміну їхньої дії.

Детальніше про депозитні програми Райффайзен Банку Аваль.

#RaifNews