Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
19 Липня 2019

Отримуйте готівку в один дотик із технологією NFC у банкоматах Райффайзен Банку Аваль

Київ. 19 липня. — Райффайзен Банк Аваль першим в Україні масово запропонував держателям платіжних карток, емітованих будь-якими банками, новий сервіс – отримання готівки та здійснення інших операцій через банкомат в один дотик, за допомогою безконтактної картки чи мобільного пристрою, які необхідно піднести близько до NFC-модуля.

«Наш банк продовжує повністю оновлювати та оптимізувати мережу своїх банкоматів, розвиваючи їхній функціонал та використовуючи інноваційні технології, — зазначила Оксана Шевченко, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. — По всій Україні ми встановлюємо найсучасніші пристрої – нові АТМ, обладнані NFC-модулями та сенсорними екранами, які мають високу продуктивність та надійність.

Ми розглядаємо банкомат не тільки як пристрій, за допомогою якого можна отримати готівку та поповнити рахунок, а і як канал, через який клієнт отримує доступ до багатьох інших банківських сервісів. Саме тому у наших подальших планах – розширювати мережу таких найсучасніших пристроїв та впроваджувати нові сервіси. Безпека, зручність та надійність – це те, що ми пропонуємо нашим клієнтам, і те, що ми постійно вдосконалюємо».

«Ринок фінансових послуг в Україні стрімко розвивається і безконтактні технології залишаються у фокусі уваги всіх гравців ринку – як Visa, так і банків та торговельно-сервісних установ. Донедавна ми спостерігали цей тренд переважно у сфері  оплати товарів та послуг, а з початком встановлення безконтактних банкоматів Райффайзен Банку Аваль переваги безконтактної технології стали доступними і при здійсненні операцій із картками Visa в банкоматах.

Враховуючи, що функціонал сучасних банкоматів не обмежується зняттям готівки і пропонує широкий спектр операцій, клієнти відтепер можуть здійснювати ці операції так само швидко та безкоштовно», — зазначила Світлана Чирва, регіональний менеджер компанії Visa в Україні та Молдові, виконуюча обов’язки регіонального менеджера у Республіці Білорусь.

Використання NFC-технології допомагає здійснювати операції в банкоматах Райффайзен Банку Аваль швидко, зручно та безпечно. Тепер не потрібно вставляти картку у зчитувальний пристрій та чекати її повернення, до того ж зникає ризик, що картку буде забуто чи вилучено банкоматом. Оскільки обмін даними захищено шифруванням, мінімізується й ризик зчитування даних картки шахраями.

Наразі в мережі Райффайзен Банку Аваль встановлено понад 400 банкоматів із активованою підтримкою NFC – усі вони мають позначку безконтакту PayWave/PayPass/е. Скористатися перевагами цієї технології зараз можуть держателі платіжних карток Visa усіх банків, а найближчим часом цей сервіс стане доступним і для держателів карток Mastercard.

Для здійснення необхідних операцій достатньо піднести близько до NFC-модуля банкомата безконтактну картку, смартфон чи смарт-годинник із токенізованою карткою (залежно від налаштувань вашого банку-емітента) та, слідуючи підказкам, ввести PIN-код картки.

***

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 березня 2019 року Група Райффайзен володіла 68,27% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять 500 відділень по всій Україні. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.aval.ua