Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #11 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #12 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #13 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #14 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #15 | Raiffeisen Bank Aval Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Жовтня 2020

Отримуйте приємні пропозиції та знижки з картками Mastercard від Райфу

Ми зібрали найкращі акційні пропозиції для вас.

Ми знаємо, як ви любите особливі додаткові переваги, які можна отримати із карткою Mastercard® від Райфу.

Що ж, ділимося діючими тепер цікавими пропозиціями для вас.

Для учасників Програми Mastercard Більше

(якщо ви ще не зареєстровані- є гарна нагода зробити це)

 — Творіть майбутні спогади

Ваші яскраві спогади допоможе створити картка Mastercard від Райфу – обміняйте 10 балів у Програмі та вигравайте один зі 100 подарункових сертифікатів від магазину яскравих вражень BODO – обирайте неймовірні пригоди на свій смак: покермувати суперкаром, створити власний DJ-сет чи влаштувати грандіозне вогняне шоу. Вибір за вами!

Обмінюючи додаткові бали, ви збільшуєте свої шанси на виграш.

Акція діє з 10.10.2020 до 10.11.2020 на всій території України за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території.

Офіційні правила.

 — Діліться смаком сімейних традицій

Мережа пекарень і кафе «Волконський» – це затишна атмосфера з традиціями української і французької кухонь. Діліться смачними враженнями з близькими!

Робіть будь-які розрахунки своїми преміальними картками Mastercard від Райфу та обмінюйте у Програмі 10 балів на можливість отримати один із 600 подарункових сертифікатів на 300 гривень. Чим більше разів ви обмінюєте бали на участь в акції – тим вищі шанси отримати сертифікат.

Акція діє до 20.12.2020 року у мережі «Волконський» у Києві.

Офіційні правила.

  •  — Отримуйте гастрономічні враження

Найкращі гастрономічні враження вам подарують Mastercard та goodwine.

Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від Райфу та обмінюйте у Програмі накопичені преміальні бали на можливість отримати один зі 100 сертифікатів у goodwine номіналом 1000 грн.

Чим більше списань – тим більше шансів отримати гарантований подарунок.
Акція діє до 10.11.2020 року на всій території України за винятком зони проведення ООС і тимчасово окупованої території.

Офіційні правила

Знижки при оплаті преміальними картками Mastercard від Райфу

 — -10% при оплаті картками Mastercard у ЦУМі

Оновлюючи свій гардероб, скористайтеся додатковими 10% знижки на обрані бренди у київському ЦУМі при оплаті преміальними картками Mastercard від Райфу.

Акція діє по 10.12.2020 в універмазі ЦУМ Київ за адресою: вул. Хрещатик, 38, Київ.

Офіційні правила

#RaifHot