Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні | Raiffeisen Bank Aval Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #11 | Raiffeisen Bank Aval Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #12 | Raiffeisen Bank Aval Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #13 | Raiffeisen Bank Aval Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #14 | Raiffeisen Bank Aval Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #15 | Raiffeisen Bank Aval Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
29 Квітня 2020

Придбані Райффайзен Банком Аваль апарати ШВЛ доставлено у лікарні

Райффайзен Банк Аваль у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Крона» наприкінці березня придбав три апарати штучної вентиляції легень AVEA виробництва США для Київської міської лікарні №9 та Чернівецької обласної лікарні.

28 квітня один із цих апаратів було доставлено до відділення інфекційної реанімації та інтенсивної терапії Київської міської лікарні №9.

Сьогодні, 29 квітня, ще два апарати від банку отримала Чернівецька обласна лікарня.

Наявність у лікарнях такого обладнання дозволить своєчасно надавати вкрай необхідну допомогу пацієнтам при лікуванні ускладнень, викликаних COVID-19 та пов’язаних із порушенням функції легенів.

«Наш банк ініціював та підтримує низку благодійних починань, і ми вважаємо, що кожен може зробити свій внесок сьогодні у подолання пандемії, — зазначила Наталія Марченко, директор департаменту виконавчого управління та комунікацій Райффайзен Банку Аваль. – Ми придбали ці три апарати штучної вентиляції легень для одних із найбільш завантажених зараз лікарень, допомогли забезпечити медиків засобами індивідуального захисту. Щиро сподіваємося, що всі разом зможемо підтримати тих, хто цього потребує».

Раніше Райффайзен Банк Аваль також передав 140 тис. грн на закупівлю засобів захисту та оплату транспортних послуг для медзакладів, що лікують онкохворих дітей; у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Карітас Україна» надав допомогу в розмірі 250 тис. грн для Чернівецької області; передав захисні комплекти одягу Обласній клінічній інфекційній лікарні в м.Ужгороді, Рожнятівській центральній районній лікарні та Центру первинної медичної допомоги Рожнятівської районної ради Івано-Франківської області.

Банк також провів і продовжує проводити спільні акції з компанією Visa, спрямовані на допомогу лікувальним закладам та медикам. Серед них: збір та передача 1 млн грн на закупівлю захисних засобів для працівників 4-х лікарень у Житомирській, Львівській, Харківській та Херсонській областях; подвоєння кожного обіду для лікарів від Box Catering, оплаченого клієнтами з використанням картки Visa від Райффайзен Банку Аваль; перерахування по 50 грн за кожну поїздку на таксі Bolt, оплачену карткою Visa від Райффайзен Банку Аваль, на безкоштовне перевезення медиків.

#РайффайзенДобро