Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві | Raiffeisen Bank Aval Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
26 Лютого 2021

Райф відкрив оновлений Преміум центр «Печерський» у Києві

Після завершення робіт із реконструкції у Києві відновило роботу відділення Райфу в форматі Преміум центру «Печерський» за адресою: бульвар Лесі Українки, 28-а.

Це вже третій Преміальний центр, відкритий Райфом у столиці. Преміум центри «Подільський» та «Протасів» мають повнофункціональний формат обслуговування клієнтів. Формат роботи нового Преміум центру «Печерський» – надання ексклюзивних банківських послуг заможним клієнтам.

Зручне розташування у затишному місці в центрі Києва робить Преміум центр «Печерський» ідеальним для індивідуального обслуговування. Вишуканий дизайн та сучасні технічні рішення, поєднані з гостинністю менеджерів, дозволять клієнтам відчути преміальну атмосферу та всі переваги ексклюзивного обслуговування.

«Наша мета – надавати персональний банкінг ключовим клієнтам Райфу, забезпечити повне розуміння їхніх індивідуальних фінансових потреб, дарувати нові емоції та живе спілкування. Саме тому ми зростаємо та розвиваємося!» , – розповів Руслан Галушко, начальник управління розвитку Преміум банкінгу Райфу.

За філіжанкою ароматної кави, Преміум клієнти Райфу зможуть вирішувати у Преміум центрі «Печерський» свої фінансові питання та отримувати консультації від персонального менеджера в окремих комфортних преміум офісах, в дружній та конфіденційній атмосфері.

#RaifNews