Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Вересня 2019

Райффайзен Банк Аваль та EBA започатковують спільну освітню програму для малого бізнесу

Київ. 16 вересня. — Райффайзен Банк Аваль спільно з Європейською Бізнес Асоціацією започатковують освітню платформу для підприємців – SME Hub – у межах проекту Unlimit Ukraine.

Платформу створено з метою забезпечення доступу до знань про сучасні дієві бізнес-інструменти  для представників малого бізнесу України.

SME Hub – інтенсивна освітня програма, яка надає можливість власникам малого бізнесу безкоштовно отримати необхідні знання та практичні навички для успішного ведення свого бізнесу в Україні та за кордоном від професійних бізнес-практиків із великих корпорацій.

Усього в рамках програми заплановано п’ять лекцій для представників малого бізнесу в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Одесі.

У Києві, Львові та Харкові обговорюватимуть питання сучасного digital-маркетингу в системі продажів за участю провідного бізнес-тренера Олени Ткачук, голови правління компанії Citrine DMA та засновниці Instaschool Ukraine. А в Одесі та Дніпрі учасники разом із Ніною Бец, провідним спеціалістом податкової практики юридичної компанії «Ілляшев та Партнери», будуть розбиратися з актуальними питаннями оподаткування ФОП, що стосуються сфери  малого та середнього бізнесу.

Запрошуємо представників МСБ долучитися до цього освітнього марафону в різних містах.

Чекаємо вас на SME Hub у пошуку знань та ідей, які дозволять відкрити нові інструменти та опанувати потрібні знання для розвитку та просування вашого бізнесу.