Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
16 Січня 2020

Райффайзен Банк Аваль – найкращий провайдер торгового фінансування в Україні на 2020 рік, – Global Finance

Київ. 16 січня. — Журнал Global Finance вкотре визнав Райффайзен Банк Аваль  «Найкращим провайдером торгового фінансування в Україні на 2020 рік».

15 січня у Франкфурті під час Глобальної щорічної  зустрічі BAFT традиційно оголосили найкращих світових та регіональних провайдерів торгового фінансування на 2020 рік. Найкращих обрали у 97 країнах та восьми регіонах США. Повний перелік переможців буде опубліковано у випуску журналу за лютий 2020 року.

Найкращих провайдерів торгового фінансування визначали на основі даних, отриманих від банків та інших провайдерів, а також від аналітиків, керівників підприємств та технологічних експертів. Обираючи переможців, редакція журналу Global Finance врахувала такі критерії, як обсяг транзакцій, масштаб глобального покриття, обслуговування клієнтів, конкурентні ціни та інноваційні технології.

Райффайзен Банк Інтернаціональ став найкращим провайдером торгового фінансування у Австрії.

Global Finance, заснований у 1987 році, виходить накладом у 50 тис. примірників та має читачів у 186 країнах. Центральний офіс Global Finance знаходиться у Нью-Йорку, а представництва – по всьому світу. Global Finance регулярно обирає найкращих серед банків та інших постачальників фінансових послуг. Ці нагороди стали надійним стандартом якості для світового фінансового співтовариства.

Отримати консультацію про інструменти торгового фінансування можна в Управлінні торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль: [email protected] або за телефонами (044) 495-41-23, (044) 495-42-11.