Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Листопада 2019

Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду «Кращий провайдер валютно-обмінних операцій в Україні» від Global Finance

Київ. 21 листопада. – Журнал Global Finance нагородив двадцятку кращих провайдерів послуг на валютному ринку серед 113 країн.  Райффайзен Банк Аваль визнано «Кращим провайдером валютно-обмінних операцій в Україні». Нагородження переможців відбулося 19 листопада 2019 року в Лондоні.

Критерії відбору переможців у номінації «Провайдери послуг на валютному ринку» включали: обсяг транзакцій, ринкову частку, міжнародні масштаби бізнесу, якість обслуговування клієнтів, конкурентне ціноутворення та впровадження інноваційних технологій. У Global Finance також брали до уваги думку аналітиків галузі, керівників компаній та технічних експертів.  

Руслан Співак, директор корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль, прокоментував нагороду банку: «Передусім, ми дякуємо нашим клієнтам та партнерам за довіру й користування нашими послугами. Ми не стоїмо на місці – розробляємо нові підходи, нові сервіси, зокрема у напрямку валютного обміну. Крім того, ми завжди готові надати експертну консультацію і допомогти клієнту та його бізнесу. Саме завдяки постійному розвитку ми залишаємося лідерами у сфері обслуговування зовнішньоекономічної діяльності українських компаній».

Начальник управління дилінгових операцій казначейства Райффайзен Банку Аваль Юрій Гриненко зазначив: «В умовах послідовної лібералізації валютного ринку, що спричиняє посилення конкуренції і появу нових затребуваних фінансових інструментів, нам вдалося зберегти лояльність клієнтів та наростити обсяги операцій, передусім завдяки  уважному індивідуальному підходу до кожного з клієнтів. Ми залишаємося  одним із основних провідників для всіх наших клієнтів на валютному ринку України, від якого багато в чому залежить загальна ефективність розвитку економіки країни.  Пишаємося і дякуємо за те, що ось уже другий рік поспіль удостоюємося такої високої нагороди!».

«Валютно-обмінні операції лежать в основі світової торгівлі, яка сьогодні розхитується через націоналістичний запал та заклики до протекціонізму», ­– сказав Джозеф Джіаррапуто, видавець, головний редактор журналу Global Finance. «Щорічні нагороди Global Finance у сфері надання послуг на валютному ринку дають змогу показати ті фінансові установи, які забезпечують стабільність і розуміння процесів, що допомагає клієнтам орієнтуватися в цьому складному і швидкозмінному середовищі».

Журнал Global Finance було засновано 1987 року в США. Його наклад – 50 тис. примірників. Журнал читають у 188 країнах світу. Цільову аудиторію видання складають топ-менеджери та фінансові директори міжнародних та локальних компаній і фінансових установ, які відповідають за прийняття інвестиційних та стратегічних рішень.

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року; із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 30 вересня 2019 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтів Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять 500 відділень по всій Україні.