Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9% #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
15 Травня 2020

Райффайзен Банк Аваль приєднується до урядової програми Доступні кредити 5-7-9%

Райффайзен Банк Аваль отримав позитивне рішення ради Фонду розвитку підприємництва щодо участі банку в урядовій програмі Доступні кредити 5-7-9% та підписав відповідну угоду 14 травня.

Наразі банк завершив внутрішні підготовчі процедури і найближчим часом почне працювати із відповідальним позичальниками у межах цієї програми.

Програма спрямована на фінансування діяльності українських підприємців та розвиток інвестиційних проектів, що сприятиме створенню нових робочих місць та стимулюванню розвитку малого та середнього бізнесу.

Також програма надає можливість отримання фінансової підтримки представникам малого та середнього бізнесу для подолання негативних наслідків, що зумовлені впровадженням карантинних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19.

«Ми, як і раніше, маємо за пріоритет фінансування малого та середнього бізнесу. В сьогоднішніх непростих умовах всебічна підтримка наших підприємців допоможе успішно подолати наслідки пандемії та сприяти відновленню української економіки», — зазначив Олександр Писарук, голова правління Райффайзен Банку Аваль.





Вас може зацікавити:

картка банку, онлайн карта без документівможно ли открыть счет на ребенка, открыть пенсионный счет в банкекартка без плати за обслуговування, зробити валютну карткусделать карту атб, как сделать карту е пидтримкарахунок для підприємців, пакет послугплатежный терминал онлайн, інтернет-еквайринг цеціна торгового еквайрингу, бесплатный эквайрингтерминал для смартфона, курс євро на сьогоднішній день