Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
20 Травня 2020

Райффайзен Банк Аваль та Visa запускають новий платіжний сервіс у Viber

Новий платіжний сервіс ON Money запускають Райффайзен Банк Аваль та Visa.

Сервіс працюватиме на платформі популярного месенджера Viber та забезпечуватиме випуск і обслуговування віртуальних платіжних карток без відвідання банківського відділення. Картки можна використати для оплати товарів і послуг як за допомогою платіжних гаманців Apple Pay та G Pay, так і в Інтернеті. Також користувачі зможуть отримати інші банківські послуги.

«Наш банк продовжує роботу над впровадженням сучасних цифрових сервісів, доступних кожному українцю. Завдяки партнерству з міжнародною компанією Visa та з Viber платіжні сервіси стають максимально простими й доступними для кожного. Для початку роботи з ON Money немає потреби відвідувати відділення банків чи завантажувати додатки. Достатньо зі смартфона зайти на сайт onmoney.com.ua, ознайомитися з умовами та натиснути «Тисни ON та понеслись». Реєстрація та використання всіх сервісів можливі менше, ніж за одну хвилину. Банкінг майбутнього повинен бути простим, зрозумілим та доступним, як ON Money. Сервіс уже доступний для більш ніж 2 млн існуючих клієнтів Райффайзен Банку Аваль і незабаром буде доступним для всіх», — зазначив Олексій Пузняк, директор департаменту продуктів для приватних клієнтів Райффайзен Банку Аваль.

«Українці дедалі більше прагнуть використовувати сучасні платіжні інструменти – швидкі і надійні. Таким інструментом є сервіс ON Money. Інноваційні рішення Visa об’єднують усіх гравців ринку і створюють нові можливості для безготівкових платежів. Це особливо важливо в час, коли люди дедалі більше повсякденних справ вирішують онлайн», — підкреслила Віра Платонова, старший віце-президент і директор регіонального підрозділу Visa у країнах СНД і Південно-Східної Європи.

За словами директора з розвитку бізнесу Viber в СНД, Центрально-Східній Європі, країнах Близького Сходу і Північної Африки (EEMENA) Атанаса Райкова, Viber – уніфікована і безпечна платформа, в якій є набір інструментів для користувачів і бізнесу. Завдання Viber – допомогти користувачам вирішити якомога більше завдань в рамках однієї програми, а брендам – налагодити контакт з їхніми клієнтами. Безпека додатку є основним пріоритетом розробників, що особливо важливо для фінансової сфери і платіжних систем.

Отримати платіжну картку ON Money може кожен користувач Viber, зареєстрований на телефон українського оператора зв’язку. При цьому картка стає доступною для користування миттєво. Послуги надаються в межах ліцензії НБУ на випуск та обслуговування електронних грошей.

Банк продовжує роботу над розширенням функціоналу платформи ON Money та впровадженням нових можливостей використання віртуальних карток.

***

Інформація про Райффайзен Банк Аваль

АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 березня 2020 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.

Широкий перелік банківських послуг надається 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої входять більше 450 відділень по всій Україні. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.aval.ua

Інформація про компанію Visa

Visa Inc. (NYSE: V) є світовим лідером у галузі цифрових платежів. Наша місія ‒  об`єднати світ за допомогою найбільш інноваційної, надійної та безпечної платіжної мережі, що дає змогу споживачам, бізнесу та економіці розвиватися. Наша новітня глобальна технологічна мережа VisaNet забезпечує надійні та безпечні платежів по всьому світу, і може обробляти понад 65 000 транзакцій на секунду. Компанія «Visa» є відданою інноваціям, що є каталізатором швидкого зростання «connected commerce», в умовах якої практично будь-який підключений пристрій може здійснювати платежі, таким чином наближаючи перехід до майбутнього без готівки — скрізь і для всіх. В той час, коли світ рухається від аналогових технологій до цифрових, Visa використовує свій бренд, продукти, експертів, мережу та масштаб для трансформації комерції.  Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.corporate.visa.comwww.visa.com.uahttps://www.facebook.com/VisaUA, http://www.visanewscissee.com/