Райф став партнером ІТ Аrena 2020 | Raiffeisen Bank Aval Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф став партнером ІТ Аrena 2020 #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
08 Жовтня 2020

Райф став партнером ІТ Аrena 2020

Одна з найбільших ІТ-подій стартувала сьогодні

 

ІТ Arena 2020 проходить за партнерської підтримки Райффайзен Банку Аваль. Оскільки розвиток цифрових технологій є тепер основним пріоритетом Райфу, ми не могли пропустити цю мегаподію.

Цьогорічна ІТ Arena відбувається онлайн – на учасників очікують три дні конференції у віртуальному світі, тож у всіх залучених буде гарна нагода на повну відчути розвиток новітніх технологій.

Своїм досвідом діляться на конференції і спікери Райфу – ми розказуємо, як змінюємося, але центром всіх змін залишаємо людину, її потреби та очікування.

««Важливо пам’ятати, що центром цифрової трансформації є не технології, а люди – клієнти, працівники банку та ІТ-інженери, котрі розробляють наші системи, — поділився Енкелейд Зотай, заступник голови правління Райфу. — Технології – тимчасові, вони приходять і відходять у минуле. Лише зрозумівши належним чином потреби і бажання українців та поклавши їхні потреби в основу нашої трансформації, ми можемо досягти успіху та залишатися успішними. Саме тому ми хочемо бути відкритими до ваших пропозицій, включити зворотний зв’язок у нашу структуру, у процес прийняття рішень щодо напрямків і способів нашого розвитку.

Ми повинні прислухатися до наших працівників, знати проблеми, які їх турбують, та перешкоди, які відбирають час. Отримавши цю інформацію, ми зможемо розробити прикладні програми, які спростять їхню роботу, дозволять зекономити цінний час та покращити умови праці, і головне – удосконалити обслуговування клієнтів.

Ми обираємо сучасний арсенал технологій із відкритим кодом для наших інженерів, які хочуть навчатися і розвиватися; ми розроблятимемо прикладні програми з використанням мікросервісів, що працюватимуть у хмарному середовищі на платформі K8S, а також розроблятимемо на платформі Kafka архітектуру даних, що надходять в режимі реального часу, та багато інших компонентів».

ІТ Arena – це провідна ІТ-конференція України, яка щороку збирає більш ніж 3 000 спеціалістів із понад 30 країн світу – програмістів, дизайнерів, топ-менеджерів, PMів, бізнес аналітиків, підприємців та стартаперів для обміну досвідом та обговорення нових ІТ-трендів.

У 2020 році подія пройде із понад 50 спікерами, 40 відібраними стартапами, 15 членами журі з 5 країн, matchmaking-каналом із 150 міжнародними компаніями, офлайн подією Tech Lounge та інтерактивним шоу.
#RaifNews