Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink | Raiffeisen Bank Aval Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #11 | Raiffeisen Bank Aval Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #12 | Raiffeisen Bank Aval Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #13 | Raiffeisen Bank Aval Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #14 | Raiffeisen Bank Aval Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #15 | Raiffeisen Bank Aval Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
25 Лютого 2021

Райф запропонував зручний для бізнесу сервіс оплат із PayByLink

Для отримання оплат від покупців у офлайн чи онлайн магазині підприємці – клієнти Райфу тепер можуть користуватися сервісом PayByLink для створення електронного інвойсу для оплати товарів карткою онлайн.

Лише починаєте свій бізнес і поки що не встановили POS-термінал у магазині або ж ще не налаштували інтернет сайт із повноцінною функцією оплати? В такому разі можна скористатися сервісом оплати за допомогою смартфону.

Для створення за допомогою PayByLink інвойсу для оплати клієнтам Райфу достатньо лише мати смартфон із встановленим месенджером – Viber, Telegram або Messenger.

Щоб виставити платіж, підприємцю потрібно:

  • Зайти в чат-бот Raiffeisen Business в меню «Виставити рахунок», ввести суму і призначення платежу і у підсумку сформується посилання на платіж.
  • Переслати посилання покупцю, який зможе оплатити інвойс платіжною карткою будь-якого банку, після чого продавцю надійде повідомлення про сплату платежу.

Сервіс має також додаткову функцію – формування не тільки посилання, а ще й QR-коду для оплати, що особливо зручно для офлайн магазинів. Покупцю потрібно буде тільки зісканувати QR-код, після чого він перейде на сторінку оплати карткою своєї покупки.

Ця альтернатива для оплат не несе жодного додаткового фінансового навантаження на покупця, а для продавця – тільки 2,2% від суми транзакції за еквайринг (проведення операції оплати в інтернеті) – електронний інвойс.

«Послугу запущено у січні 2021 року, і ми вже бачимо жвавий попит на неї серед клієнтів», – розповідає Сергій Павленко, старший менеджер з розвитку бізнес банкінгу департаменту бізнес банкінгу Райффайзен Банку Аваль.

За його словами, такий варіант сплати покупцем за товар або послугу зручний і для невеликих офлайн магазинів, які ще не встановили POS-термінали, а також і для підприємців, які займаються онлайн торгівлею через Facebook та Instagram сторінки, і не мають поки що власного інтернет-магазину з кошиком і можливістю оплатити товар на сайті. Це також актуально і для підприємців зі сфери послуг – наприклад, приватних стоматологічних практик, онлайн навчання тощо.

Для активації сервісу PayByLink необхідно:

  • мати відкритий рахунок у Райффайзен Банку Аваль в одному з пакетів послуг: «Бізнес Старт», «Бізнес Класик», «Бізнес Комфорт», «Бізнес Еліт», «Бізнес Еліт+»,
  • підключити послугу інтернет-еквайрингу від Райфу (тариф на обслуговування - 2,2%),
  • зареєструватися в чат-боті Raiffeisen Business.

Покупець, сплачуючи за посиланням, може бути впевнений у безпеці транзакції та конфіденційності своїх персональних даних. Постійним надійним партнером Райффайзен Банку Аваль із еквайрингу є Український процесинговий центр, який технічно забезпечує всі операції з онлайн оплат клієнтів банку.

Оплата відбувається на захищеній платіжній сторінці банку, яка відповідає всім стандартам безпеки, що підтверджено сертифікатами Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay.

#RaifDigital