Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #11 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #12 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #13 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #14 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #15 | Raiffeisen Bank Aval Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
22 Квітня 2019

Райффайзен Банк Аваль провів благодійну акцію в Бабанській школі-інтернаті на Черкащині

Київ. 22 квітня. – У суботу, 20 квітня, група волонтерів із Райффайзен Банку Аваль відвідала з черговою благодійною акцією Бабанську спеціальну школу-інтернат в Уманському районі на Черкащині.

Банк підтримує цей заклад уже протягом 11 років, здійснюючи внесок у покращення матеріальної бази школи, забезпечення кращих умов для навчання та розвитку дітей, організацію для них змістовного дозвілля.

Ось і цього разу волонтери Банку створили справжнє свято для вихованців закладу. Дітям та школі передали багато чудових подарунків: спортивного інвентарю, настільних ігор, солодощів, канцелярських товарів, наборів для рукоділля та творчості, предметів особистої гігієни, білизни тощо. Крім цього, на дітей очікувала цікава розважальна програма. Запрошені актори із творчої групи «Такете» показали дітям лялькову виставу. А волонтери Райффайзен Банку Аваль провели веселі конкурси та командні ігри із врученням чудових призів. Цілий день на подвір’ї школи лунав дитячий сміх, панувала радість.

Банк підтримує чимало благодійних проектів та ініціатив, приділяючи особливу увагу допомозі дітям-сиротам, дітям із проблемних та малозабезпечених родин, а також тяжкохворим дітям і дітям з особливими потребами. Це – пріоритети доброчинності Банку.

Райффайзен Банк Аваль і надалі підтримуватиме соціально важливі проекти, покращуючи якість життя українців.