Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #11 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #12 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #13 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #14 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #15 | Raiffeisen Bank Aval Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
11 Грудня 2020

Розраховуйтеся преміальними картками Visa від Райфу та отримуйте знижки

Під Новий рік для власників преміальних карток Visa Platinum, Visa Signature та Visa Infinite від Райфу маємо спеціальні пропозиції, що зроблять свята ще особливішими.

Шопінг (покупки та подарунки):

🎄Бомонд. +5% до вашої дисконтної картки Бомонд при оплаті преміальною карткою Visa.

Для отримання додаткової знижки 5% до вашої дисконтної картки просто завітайте до будь-якого магазину Бомонд, оберіть товари та сплатіть за них вашою преміальною карткою Visa.

Пропозиція не діє на покупки в інтернет-магазині Бомонд.

Акція діє до 15.01.21

Деталі: visa.com.ua

🎄Helen Marlen. -10% на покупки в мережі Helen Marlen.

Для отримання знижки на сайті helen-marlen.com, додайте промокод «visapremium» та сплатіть за товари преміальною карткою Visa. Для того, щоб скористатися пропозицією в магазинах, просто оплатіть речі вашою преміальною карткою на касі.

Пропозиція діє на товари без знижки в бутику Santoni та магазинах Helen Marlen: на вул. Антоновича, 48 та на вул. Сагайдачного, 12 у Києві.

Акція діє до 15.01.21

Деталі: visa.com.ua, helen-marlen.com

Дозвілля та розваги:

🎄sweet.tv. Отримайте доступ на рік до преміального пакету Visa Premium від

sweet.tv: 225 телеканалів, бібліотека найрейтинговіших фільмів та захоплюючі серіали.

Аби скористатися пропозицією, необхідно перейти за посиланням: sweet.tv/promo_visa_premium, обрати тариф Visa Premium та авторизувати вашу преміальну картку Visa. Для продовження дії тарифу з вашої картки щомісяця буде списуватися 1 грн.

Акція діє до 31.03.21

Деталі: visa.com.ua, sweet.tv

🎄La Famiglia. Замовляйте страви у мережі ресторанів La Famiglia, сплачуйте вашою преміальною карткою Visa та отримайте безкоштовну доставку і смачний комплімент від шеф-кухаря.

Замовити можна через чат-бот мережі https://t.me/LaFamigliaRestBot або на сайті La Famiglia https://delivery.famiglia.com.ua.

Вартість доставки повернеться на картку відразу після проведення оплати як 100% кешбек. Пропозиція не діє при оплаті через Apple Pay або Google Pay.

Акція діє до 31.03.21

Деталі: visa.com.ua

🎄Bolt. -20% на поїздки з Bolt і Visa.

Обирайте нову категорію Visa holidays, сплачуйте за поїздку вашою преміальною карткою Visa та отримайте знижку 20%. Ми турбуємось про безпеку, тому за вашим замовленням буде надано автомобіль категорії Isolated, в якому водій відокремлений від пасажира спеціальною прозорою перетинкою.

Знижка надається автоматично за умови оплати поїздки преміальною карткою Visa.

Пропозиція діє у м. Київ.

Акція діє до 10.01.21

Деталі: visa.com.ua

Подорожі:

🎄SkyUp. -5% на всі рейси SkyUp Airlines для власників преміальних карток Visa.

Для отримання знижки необхідно лише скористатися промокодом «visapremium» та оплатити квитки вашою преміальною карткою.

А ще – серед усіх клієнтів, які скористаються пропозицією, буде розіграно 2 квитки до Кайсері (Туреччина)!

Пропозиція не розповсюджується на дати з піковим навантаженням (23.12.20-10.01.21, 24.04.21-10.05.21, 26.06.21-30.06.21, 23.08.21-30.08.21).

Період дії: 01.12.20-15.01.21

Деталі: visa.com.ua

#RaifHot