SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу | Raiffeisen Bank Aval SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #11 | Raiffeisen Bank Aval SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #12 | Raiffeisen Bank Aval SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #13 | Raiffeisen Bank Aval SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #14 | Raiffeisen Bank Aval SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #15 | Raiffeisen Bank Aval SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
12 Лютого 2021

SME ONLINE Hub: реєструйтеся на семінар про інструменти інтернет-маркетингу

У межах спільного проєкту Unlimit Ukraine Райффайзен Банк Аваль, VISA та Європейська Бізнес Асоціація (EBA) запрошують на новий семінар на унікальній освітній платформі для підприємців — SME ONLINE Hub.

SME ONLINE Hub – інтенсивна освітня програма, яка дає можливість власникам малого бізнесу безкоштовно отримати необхідні знання та практичні навички для успішного ведення свого бізнесу в Україні та за кордоном від професійних бізнес-практиків із великих корпорацій.

У рамках програми заплановано 10 вебінарів на актуальні теми для бізнес клієнтів.

Четвертий вебінар буде проведено 18 лютого 2021 року, початок – о 10:00. Пропонуємо обговорити цікаву тему вебінару: «21 інструмент інтернет-маркетингу на 2021 рік» за участю Антона Воронюка, керівника академії WebPromoExperts, директора з розвитку інтернет-агентства WebPromo.

Інтернет-маркетинг динамічно розвивається. Щомісяця з’являються нові корисні інструменти і поліпшуються існуючі. Вебінар зібрав добірку перевірених старих і зовсім нових інструментів, які зроблять ваш інтернет-маркетинг ефективнішим і результативнішим.

На вебінарі розглядатимуться наступні питання:

Тренди інтернет-маркетингу;

Новинки від Google і Facebook;

Кейси 2020 року;

21 інструмент інтернет-маркетингу на 2021 рік.

Більше інформації про цей захід та реєстрація тут.

Долучайтеся до цього освітнього марафону, який охоплює всю Україну!

#RaifCare