У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу | Raiffeisen Bank Aval У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #11 | Raiffeisen Bank Aval У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #12 | Raiffeisen Bank Aval У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #13 | Raiffeisen Bank Aval У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #14 | Raiffeisen Bank Aval У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #15 | Raiffeisen Bank Aval У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
05 Квітня 2019

У Чернігові Райффайзен Банк Аваль відкрив відділення нового типу

Чернігів. 5 квітня. – У Чернігові урочисто відкрили оновлене Базове відділення Райффайзен Банку Аваль. Тепер жителі та гості ще одного міста України зможуть здійснювати банківські операції швидше та комфортніше. Адреса оновленого відділення: м.Чернігів, проспект Перемоги, 21.

Разом з новим дизайном відділення отримало кілька сучасних digital-зон з планшетами, комп’ютерами та терміналами для самообслуговування, а також цілодобову зону самообслуговування з новими депозитними банкоматами. Це дозволить клієнтам швидко оплачувати комунальні послуги, поповнювати рахунки готівкою, управляти картковими рахунками, а також здійснювати багато інших банківських операцій самостійно, не витрачаючи час у черзі. Допомогти ж впоратися з новітніми цифровими додатками та пристроями для самообслуговування клієнтам допомагатиме digital-амбасадор.

Зі вступним словом до присутніх звернувся Роберт Коссманн, заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль: «За останній рік ми відкрили вже 15 відділень за схожою концепцією – це втілення нашого нового стандарту якості обслуговування, який ми прагнемо зробити доступним для усіх клієнтів банку. Щиро дякую вам за лояльність та бажаю стрімкого зростання вашому бізнесу разом із нами!».

До вітального слова долучилася і начальник відділення Наталія Матюшко: «Відтепер відділення має функціональне зонування: окремо розташовані цілодобова зона для самообслуговування, зони для фізичних та юридичних осіб, зручні кімнати для переговорів тощо. Ми розширюємо можливості обслуговування через цифрові канали і окрему роль у нашому відділенні відведено digital-амбасадору. Його завдання – допомагати знайомитися з нашими онлайн-сервісами. Все це заради вас – наших клієнтів, і ми вдячні, що радість відкриття оновленого відділення ви розділяєте разом з нами».

Уже найближчим часом оновлені відділення Райффайзен Банку Аваль почнуть свою роботу також у Дніпрі, Білій Церкві, Тернополі та Івано-Франківську. У планах банку —продовжити оновлення мережі і в інших містах країни.
Райффайзен Банк Аваль — найбільший український банк із іноземним капіталом, працює в Україні з 1992 року. Банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ, що впродовж років залишається провідним банком в Австрії та країнах Центральної і Східної Європи.

За оцінками вітчизняних і міжнародних впливових видань Райффайзен Банк Аваль очолює рейтинги найкращих банків в Україні. Широкий перелік банківських послуг надається мільйонам клієнтів через розгалужену мережу по всій країні.

Успішна діяльність банку значною мірою обумовлена високим професіоналізмом його співробітників, які мають можливість розвиватися та будувати кар’єру в міжнародному банку.