Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #11 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #12 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #13 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #14 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #15 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль! #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
20 Лютого 2019

Вітаємо на новому сайті Райффайзен Банку Аваль!

Якось ми запитали у вас: «Навіщо Банку сайт?» і зібрали всі-всі ваші відгуки, пропозиції та побажання, додали до цього сучасну систему управління контентом, команду спеціалістів і трішки уяви.

І вже сьогодні ми раді представити вам новий сайт Райффайзен Банку Аваль, який має:

Новий та адаптивний дизайн. Який зручно переглядати на будь-якому пристрої, можливо навіть і на тетрісі.

Пошукову систему. Для легкого та швидкого пошуку будь-якої необхідної вам інформації.

Віджети та калькулятори. Їх створено для зручного підбору необхідного вам продукту або сервісу, розрахунку та замовлення послуг.

Інтерактивна карта. Знайде для вас найближчі відділення та банкомати і прокладе зручний шлях до них.

Каталог документів. Більше не треба шукати по всьому сайту, їх всі зібрано у одному розділі.

Та ще багато іншого! 

І це лише перший реліз нового сайту Райффайзен Банку Аваль, але далеко не останній. У нас багато планів щодо оновлення і вдосконалення сайту, інтеграції з іншими системами та модернізації процесів.

Як і раніше, будемо дуже вдячні за будь-які ваші відгуки та пропозиції, адже сайт ми робимо саме для вас. Пишіть нам на електронну адресу [email protected] або у формі зворотного зв’язку.

P.S. Звертаємо вашу увагу, що попередня версія сайту ще деякий час буде доступна за адресою ex.aval.ua