Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #11 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #12 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #13 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #14 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #15 | Raiffeisen Bank Aval Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
21 Січня 2021

Вітаємо нашого тисячного клієнта Premium Direct від Райфу та даруємо йому смарт-гаджет

Premium Direct – це дистанційний сервіс Преміального рівня, до якого долучилося вже 1000 клієнтів. Ми вдячні кожному за довіру та повсякчас розвиваємо Premium Direct для вас:

покращуємо якість послуг та продуктів, впроваджуваємо інновації, щоб стати банком, сервіси якого рекомендують найчастіше.

«Віримо, що ця перша тисяча клієнтів покладе початок безперервному розвитку якісних фінансових відносин», - Руслан Галушко, начальник управління розвитку Преміум банкінгу.

Як допомагає Premium Direct розповідає Тетяна, тисячний клієнт сервісу: «Банк цінує мій час. Я ніколи не сиджу на одному місці: завжди у відрядженнях, на бізнес-зустрічах по всьому місту. Тому вирішувати фінансові питання хочеться онлайн.

Завдяки дистанційному сервісу Райфу Premium Direct я можу це зробити, де б я не була. Нову платіжну картку мені доставили прямо додому, а з появою персонального менеджера мої запити до банку вирішуються швидко, ефективно та онлайн».

Долучайтеся до Premium Direct від Райфу та самі оцініть всі переваги преміального сервісу. 

#RaifNews