За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн | Raiffeisen Bank Aval За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #11 | Raiffeisen Bank Aval За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #12 | Raiffeisen Bank Aval За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #13 | Raiffeisen Bank Aval За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #14 | Raiffeisen Bank Aval За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #15 | Raiffeisen Bank Aval За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
30 Листопада 2020

За реєстрацію в Raiffeisen Business Online за допомогою КЕП – сертифікат на 250 грн

Запрошуємо підприємців оцінити переваги обслуговування у Райфі. І маємо акційну пропозицію: наші нові бізнес-клієнти можуть зараз отримати приємний бонус – подарунковий сертифікат на 250 грн від Райффайзен Банку Аваль та Visa.

Умови прості:

1. Ви маєте бути зареєстрованим як фізична особа – підприємець.

2. Відкривайте в період акції картковий чи поточний рахунок у Райфі в пакеті послуг «Бізнес Старт», «Бізнес Класик», «Бізнес Комфорт», «Бізнес Еліт» чи «Бізнес Еліт+».

3. Реєструйтеся в системі Raiffeisen Business Online із використанням КЕП (кваліфікаційного електронного підпису).

За умови виконання цих умов чекайте на Viber-повідомлення від Райфу із усіма деталями як отримати подарунковий сертифікат.

Акція діє з 30 листопада до 31 грудня 2020 року включно на території України, за винятком тимчасово окупованої території, визначеної законодавством України, і території проведення ООС.

Офіційні правила.pdf

Додаткову інформацію, у тому числі – щодо умов обслуговування підприємців у Райфі, можна отримати у відділенні банку або Інформаційному центрі для бізнес-клієнтів по телефону: 0 800 50 50 45 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів по Україні безкоштовні).

Почнімо нашу співпрацю, далі – ще більше вигідних та цікавих пропозицій.

#RaifHot