Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #2 | Raiffeisen Bank Aval
Новий зручний застосунок MyRaif
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #11 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #12 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #13 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #14 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #15 | Raiffeisen Bank Aval Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах #16 | Raiffeisen Bank Aval
Ukr
27 Травня 2015

Бізнес-семінар «Академії бізнесу» Райффайзен Банку Аваль відбувся в Сумах

Суми. 27 травня. — У рамках проекту «Академія бізнесу: програма навчання з питань бізнес-діяльності» Райффайзен Банк Аваль провів у Сумах бізнес-семінар для клієнтів сегменту малого та мікробізнесу.

«Оптимізація власного бізнесу: управління грошовими потоками» — тема, яку було обговорено з учасниками цього заходу. Представники малого та мікробізнесу мали можливість отримати нові знання, а також дізнатися про найуспішніші практики та поділитися власним досвідом.

Провели семінар співробітники Харківської обласної дирекції Райффайзен Банку Аваль — начальник управління продажів малого бізнесу Оксана Дядченко та начальник відділу продажів малого бізнесу Юлія Рєзнік.

Райффайзен Банк Аваль проводить семінари у рамках проекту «Академія бізнесу» для власників та керівників підприємств малого та мікробізнесу в різних областях України. Метою проекту є надання інформаційної підтримки клієнтам, розширення їхніх можливостей щодо доступу до сучасних підходів ведення бізнесу та створення площадок для обговорення важливих для підприємців питань.